V ČEM JE TRIK POSLOVNE USPEŠNOSTI?

V ČEM JE TRIK POSLOVNE USPEŠNOSTI?

V mladosti nisem razmišljala, da se bom ukvarjala z duhovi, dušami, onostranstvom, posmrtnim življenjem, energijami in vzorci. Želela sem biti oblikovalka oblačil, učiteljica zgodovine in nemščine.  Življenje me je popeljalo na mnoge stran poti, mi pokazalo mnogo destinacij, a mi vedno znova dalo vedeti, da vse kar sem doživela, vse kar znam in zmorem, je zgolj vezni člen do nečesa večjega. Kaj je bilo tisto več, nisem razumela oziroma nisem niti hotela razumeti, do nekaj let nazaj.

Življenje me je iz sveta medijev in zgodovine, neslo vse bližje mojemu poslanstvu. Ljudem približati posmrtno življenje in jim omogočiti stik z onostranstvom. Prišla sem do točke, ko sem se zavedla in začutila, da se moram ukvarjati z medijstvom in dušami, a nikakor se nisem mogla odločiti za samostojno pot. Vse dokler me »situacija« z avtorsko pogodbo ni prisilila, da sem odprla samostojno podjetje. Ogromna lekcija zaupanja. Orala sem ledino. Vrgla sem se v vodo in plavala. Nisem imela rokavčkov, a nekje globoko v sebi sem vedela, da jih ne potrebujem. Za to sem tu. To je moj dar, moj namen. Prepuščam se mu v popolnosti. Zaupam Univerzumu in se ne upiram toku življenja.

Poslovna uspešnost temelji na preprostih načelih:

1.    Posel prinese mnogo lepih stvari, a pokaže tudi najhujša in najgloblja bolečinska jedra. Z razlogom. S tem sta zagotovljeni osebnostna in duhovna rast. Posel smo mi.
2.    Uspešnost je pogojena z zaupanjem in vero v nas same. Posel ne bo nikoli uspešen, če ne verjamemo vanj. Slediti svojemu poslanstvu pomeni, popolnoma zaupati v svoje sposobnosti. Znam in zmorem.
3.    Zelo hitro smo soočeni z najrazličnejšimi strahovi. Strah pred konkurenco, strahom pred pomanjkanjem denarja, strahom pred mnenjem drugih, … Vse pa se napaja na vzorcu manjvrednosti, nespoštovanja in necenjenja samega sebe. Kolikor se cenim, toliko posla in denarja privabljam.
4.    Vse moje znanje mi bo nekoč prišlo prav. Nobeno znanje ni za v smeti.
5.    Stranke so moje ogledalo in pokažejo mi kaj moram še predelati oziroma kaj predelujem.
6.    Svoj posel najbolje in najlažje tržim sam. Sami sebi smo namreč najboljši marketing.
7.    Učimo se od konkurence. Ni zunanjih sovražnikov, le naš notranji dvom ali smo dovolj dobri, nas razžira in nam odteguje posel.
8.    Ne primerjajmo se z drugimi, saj nismo kot drugi, smo UNIKAT.
9.    Naučite se sprejeti denar za vaš čas, trud in znanje ter ga vrniti družbi. Živimo v sistemu daj-dam.
10.  Lahko živite brezskrbno in lagodno, a previdno. Posel, ki se zmanifestira zgolj iz želje po zaslužku, je že v startu obsojen na propad.
11.  Delajte to, kar vas veseli, ne to, kar od vas pričakuje in želi okolica.
12.   Bodite to kar ste in uspeh vam zagotovo ne bo ušel.

Za posel se je potrebno truditi vsak dan. Delali boste več, a ko nekaj delamo iz srca, iz duše, to sploh ni več delo. To je naše poslanstvo. Delajte, pomagajte ljudem, a ne pozabite nase. Vzemite si dovolj časa za počitek in regeneracijo. Če se še vedno sprašuješ kaj pravzaprav je tvoje poslanstvo, pa ti toplo priporočam pogovor »Duša odgovarja«, kjer dobiš od svoje duše in vodnikov prave odgovore.

Medij Urška Puš na facebooku: Medij Urška Puš

Članek je objavljen tudi na portalu Moia.in.

Deli to objavo

Dodaj odgovor