TA TEDEN POIŠČITE RADOST IN PROSLAVITE ŽIVLJENJE.

TA TEDEN POIŠČITE RADOST IN PROSLAVITE ŽIVLJENJE.

Jutri, v torek 30.12. Luna prehaja v mirnega, a odločnega bika. Vztrajni boste, na trenutke morda že malo trmasti. Luna v Biku je senzibilna, zato si boste vzeli čas za užitek, ker pa je bik zemeljsko znamenje boste poskrbeli, da vse, kar je lepega, dobrega in okusnega, ostane v vaši bližini. Dovzetni boste za dotike, poljube, objeme, vzeli si boste čas za partnerja, saj ne bo pomemben lastni užitek. Bolj boste romantični kot ponavadi, bolj spontani in inovativni. Presenetite partnerja s kakšno malenkostjo. Pazite le, da vas ne popadeta ljubosumje in posesivnost.

fotka za spletno

Foto: splet.

Luna se bo 01.01.2015 ob 18:09 prestavila v dvojčka. V ospredju bodo tako zabava, družabnost, komunikacija in intelektualni izzivi. Najbolj pomembna stvar bodo pogovori in še enkrat pogovori. Luna v dvojčkih iz nas izvabi nemir, stalno potrebo po premikanju in govorjenju. Samskim se obetajo avanture, vezanim pa svežina v odnosu. Razpoloženje bo dvojno, značilno za dvojčke. Naše reakcije bodo jasne in hitre. Izkoristite odprtost uma.
Konec tedna bodo na plano privrela čustva. Luna se namreč v nedeljo ob 02:07 prestavi v znamenje raka. Dom in družina bosta tako v središču pozornosti. Nihali bomo iz ene skrajnosti v drugo. Krivi bodo drugi. V teh dneh smo zelo dojemljivi za vse čustvene vzorce, ki jih morda ponavadi spretno spregledamo ali potlačimo. Luna v raku nas naredi tihe, mirne in zadržane. Zelo boste previdni v tem obdobju, težko boste pokazali ali izrazili čustva in se sprostili. Še vedno boste prijazni in ustrežljivi, vendar bodo ljudje na varni distanci. Dan izkoristite za meditacijo, umiritev in razdajanje ljubezni. Najbolje se boste počutili prav doma. Željni boste vsake pozornosti, lahko se zgodi, da boste jokali, a nič zato, jok čisti dušo. Še en nasvet; ker boste te dni izredno čustveno odprti in ranljivi, lahko na površje priplavajo stare rane iz zgodnjega otroštva. Bodite skrajno pozorni na te misli in jih ozavestite ter se z nekom pogovorite.
Živite življenje, ne sprašujte se kdaj o konec sveta. Jutri zagotovo še ne. Bodite srečni ta trenutek!

Medij Urška Puš na facebooku: Urška-Puš-Psychic-medium

 

Deli to objavo

Dodaj odgovor