SPOMLADANSKO ČIŠČENJE ENERGIJ

SPOMLADANSKO ČIŠČENJE ENERGIJ

Pomlad je tukaj! Vsako jutro nas prijetno prebuja ptičje žvrgolenje, kihanje in smrkanje nas opominjata na čas alergij, bližajoča se Velika noč pa nas opominja na že tradicionalno generalno čiščenje doma. Kup dela torej. Ni pa vse zgolj v brisanju prahu in pranju zaves, marveč tudi v prebujanju narave in novih začetkih. Pomlad je simbolika rojstva in tudi mi lahko ponovno »zacvetimo«, če se le odločimo tako.

Pospravljanje zimskih plaščev, bund, rokavic in kap, lahko letos še nadgradite. Znebite se stvari, ki jih ne nosite več in jih podarite pomoči potrebnim, morda lahko kakšne stare brisače podarite zavetišču za živali ali morda kakšno stvar celo prodate na bolhi. Gre za to, da stvari krožijo. Energija mora krožiti, zato nikar ne bodite horder in ne »pospravljajte« stvari v klet, na podstreho ali garažo. To ni čiščenje, ampak je kopičenje neuporabnih in starih stvari.

Če imate le možnost poskusite malce preurediti dom. Morda lahko malce premaknete kavč in ga potisnete stran od kota ali prestavite kakšno vazo. Poskrbite le, da bodo vsi koti prazni, saj tako omogočite energiji, da kroži in se ne nabira po kotih.  Med spomladanskim čiščenjem  je priporočljivo pomiti okna in oprati zavese. Poskrbite, da bo v stanovanju čim manj lovilcev prahu.

Stanovanje bo energijsko čistejše, če ga boste očistili ali s kadilom ali z bobni ali z zvočnimi posodami. S tem se bodo razblinile zastarele energije in vam omogočile nov val energije. Za dodano vrednost lahko poskrbite z dišečimi paličkami, eteričnimi olji, solnimi lučkami itd. Nekateri notranjost in zunanjost stanovanj prečistijo tudi s soljo. Za odlične vibracije nemara razmislite o postavitvi osi sveta. Možnosti je torej več kot ogromno. Izberite tisto, ki vam je najbližje pri roki in, ki vam ne predstavlja dodatnega stroška.

Dom je odraz vašega energijskega stanja. Svetujem vam, da se vsekakor znebite neuporabnih, starih, nepotrebnih pritiklin in dovolite sebi in domu zadihati svež zrak. Naredite čistko v snovnem svetu in boste videli premik tudi na vaši energiji. Poslovite se od starega in pozdravite novo.

Ta teden je še kako primeren za zaključevanje. Odlično obdobje, da končno vse postavite na svoje mesto in začete znova, kar nakazuje tudi današnji lunin mrk. S tem, ko se boste poslovili od nečesa materialnega, boste tudi vesolju pokazali pripravljenost na nove začetke in spremembe.

Dokler ne zaprete enih vrat, se vam druga ne morejo odpreti! Kaj ni že čas, da se osvobodite zastarelih energij, misli in vzorcev?

 

Medij Urška Puš na facebooku: Medij Urška Puš

Članek je objavljen tudi na portalu Moia.in.

Deli to objavo

Dodaj odgovor