Sodelovanje medija in psihoterapevta

Sodelovanje medija in psihoterapevta

Življenjska pot nas vedno zanese k tistim ljudem, ki jih najbolj potrebujemo. Tako je življenje poskrbelo, da sva se z mag. psihoterapije Andrejem Debeljakom enega sončnega, a amrzlega dne srečala v Ljubljani. Andrej je prišel k meni spomladi na reading in od takrat naprej delava skupaj nekajkrat na teden. To niso čisto običajni pogovori z dušami umrlih, ko sedimo v pisarni stranka in midva z Andrejem, marveč s pomočjo umrlih odkrivamo težke vzorce, travme in bolečine iz otroštva, katere je naša psiha potlačila. Pokojni lahko namreč po fizični smrti objektivno pogledajo nazaj na svoje življenje in priznajo tudi vse težke stvari, ki so jih komu naredili in zakaj so tako postopali. Andrej in jaz delava dve popolnoma različni stvari, ki pa se noro dopolnjujeta. Za to poznanstvo in sodelovanje sem neizmerno hvaležna, saj sem, od kar poznam Andreja osebnostno zrastla in gledam na težave, vzorce, sebe in druge iz popolnoma druge perspektive.

flower2

Foto: splet.

Z vami bi danes delila izkušnjo Mihe, ki je bil pri nama z Andrejem. To je njegova zgodba: »Reading z Urško in Andrejem je bil moj drugi. Pri prvem sem bil povsem nepripravljen na tisto, karme je čakalo. Pri drugem pa je bil v veliko pomoč psihoterapevt  Andrej Debeljak, ki je sporočila umrlih  razložil še iz svojega vidika in poleg tega pomagal postaviti ključna vprašanja, v tistem trenutku za moje življenje najbolj pomembna. Z Urško se odlično dopolnjujeta in zaradi tega so sporočila in napotki umrlih povsem jasni. Iz readinga sem odšel utrujen pa vendar poln energije.  Po dolgih letih sem zopet komuniciral s pokojnim očetom. Izkušnja je neprecenljiva.Sedaj precej bolj zaupam, da se vse stvari zgodijo z razlogom in da nikoli nisem sam. Razjasnil sem kar nekaj vzrokov za težave, ki jih imam. Prav tako so se spremenili moji cilji in veliko nepotrebnih stvari je odpadlo. Moje življenje je precej bolj mirno in usmerjeno kot prej. Reading z Urško in Andrejem bi priporočil vsakomur, ki išče smisel in razloge za težave v svojem življenju in vsakomur, ki rabi potrditev, da po smrti res ni konec . Sam pa sem hvaležen, da me je pot pripeljela k njima, da se sedaj lahko  bolj učinkovito usmerjam k pravim ciljem.«

K nama z Andrejem pridejo najrazličnejši ljudje, vseh starosti in slojev, z večjimi in manjšimi težavami. Ljudje, ki imajo najbolj običajne težave, a se zavedajo, da za slednjimi ležijo težje zgodbe in se odločijo nekaj ukrenit in delati na sebi. Reading v družbi psihoterapevta se razlikuje od običajnega, saj pri slednjem ne drezamo v otroštvo, ne odpiramo starih ran, marveč se posvetimo prebolevanju in žalovanju ter prihodnosti. Kar imata skupnega je to, da se oba pogovora začneta na enak način, s prepoznavo identitete duše in karakterja ter določenih spominov. Za obisk pri Andreju in meni je potrebna priprava in sicer vsaj par obiskov pri psihoterapevtu preden se seansi priključim še sama. Na takem pogovoru dobite samo najboljše iz obeh svetov. Lahko si za začetek preberete Andrejevo knjigo Srečen sem ali obiščete njegovo spletno stran društva Pot svetlobe ali ga pokličete na 040 415 201.

Ne imejte predsodkov glede pogovora s psihoterapevtom. Lahko vam samo koristi. Začeti je potrebno pri sebi, saj vse izhaja iz nas samih in nikoli ni prepozno za poiskati pomoč, nikoli! Vse se da rešiti, samo zaupati morate, da obstaja pot in biti pripravljeni trdno delati in vztrajati, ko pridejo najtežji trenutki. Verjemite, splača se!

Članek si lahko preberete tudi na portalu Moia.in.

Deli to objavo

Dodaj odgovor