POVEJ MI KAJ NAJ NAREDIM

POVEJ MI KAJ NAJ NAREDIM

Na življenjski poti srečamo marsikoga. Nekateri na nas pustijo večji pečat, drugi odtisi so manj vidni, a ne nujno nepomembni. Od vsakogar se lahko nekaj »naučimo«, če le prisluhnemo. Besedo »naučimo« sem dala v navednice, ker menim, da smo sami sebi najboljši učitelji in če bi si znali večkrat prisluhniti, ne bi imeli potrebe po iskanju t.i. mentorjev in učiteljev, ampak bi razumeli, da imamo vse odgovore skrite znotraj sebe.

Vsak »učitelj« uči iz sebe. Izredno pomembno je, da ostanete zvesti sami sebi in poslušate svoj šesti čut. Ni človeka na tem planetu, ki bi vam lahko povedal kaj morate storiti, da boste srečni in uspešni. Poglejte vso stvar iz popolnoma racionalnega vidika. Kako naj kdorkoli ve, kako se vi počutite, če o tem ne govorite? Kako naj nekdo ve, kaj naj bi vi počeli v življenju, če se sami ne veste kaj to je?

Tedensko prejemam klice, kjer me sprašujete kaj naj naredite. Ne morem in ne smem se odločiti namesto vas. Obisk pri meni je zgolj postaja na vaši življenjski poti. Samo od vas je odvisno kaj boste naredili s prejetimi dognanji, uvidi, mislimi in razmišljanji. Lahko jih vzamete na znanje in jih prilagodite sebi, lahko vam postanejo navdih ali pa vse skupaj vzamete kot prijeten klepet in nadaljujete s potovanjem kot da se ni nič zgodilo.

Od vsakega človeka vzemite le tisto, kar potrebujete. Nič več, nič manj. Vse kar delim z vami je plod mojih izkušenj, dela in raziskovanj. Tehnike in metode, ki jih delim z vami sem preizkusila sama in preizkusila jih je tudi večina mojih strank, a to ni garancija za vaš uspeh. Ni nujno, da vam bo praksa drugih kakorkoli pomagala. Vložiti je potrebno precej truda, da prejete možnosti preučite, preizkusite in prilagodite sebi. Vaja, vaja in še enkrat vaja. Ne odnehajte, iščite, raziskujte naprej. Sčasoma boste odkrili svoj sistem.

Kaj vam želim povedati? Ne bodite kot kokoš, ki ostalim kuram sledi čez cesto. Ne počnite stvari, zato ker jih drugi počnejo ali zato, ker je nekaj v modi. Uspeh in sreča nekoga, sta lahko vaš recept za propad. Ne primerjajte se z drugimi. Bodite to kar ste! Ozrite se sami vase in začnite pisati svojo zgodbo. Najbolj verodostojne so vaše izkušnje in za tem lahko stojite 100 odstotno. Vsaka teorija temelji na praksi nekoga. Nikjer pa ni zapisano, da je ta teorija vaša pot. Zaupajte vase in poiščite pot, ki kliče prav vas in samo vas!

 

Medij Urška Puš na facebooku: Medij Urška Puš

Članek je objavljen tudi na portalu Moia.in.

Deli to objavo

Dodaj odgovor