ODZIV NA READING

ODZIV NA READING

Včeraj je bila pri Vas na readingu moja mama. Odšla je že zgodaj zjutraj vsa zmedena, pred samim readingom se je tresla od nervoze. Ni si bila podobna. Dneve pred readingom sem jo doma pripravljala na pogovor z Vami in ji dopovedovala, da naj ne misli na očeta, ampak naj bo z mislimi odprta tudi, če pride kdo drug, vendar zaman.

Ko je prišla domov po readingu je bila še vedno zmedena, a vseeno vesela, da je prišel on. Skupaj sve poslušali posnetek in na samem začetku je prišel njen oče, za njim njena mama in šele potem moj oče, ki si ga je ona tako zelo želela.

Mama je nenamerno vsak vaš stavek skušala umestiti k očetu in tako ni razumela kaj ji imajo za povedat druge dušice. Po skupnem poslušanju sve skupaj našli pomen za skoraj vsa sporočila in kdo je kaj predal. Kot sem že napisala bila je tako zmedena, da je pozabila, da je imela tudi sama spotan splav, čeprav ji je oče predal kar dva sporočila o tem otročku, celo tistega, da bi moral biti otrošček rojen maja.

Zanimivo je kako so k njej prišli vsi njeni res najbližji in kako jasna sporočila so predajali, ona pa je bila tako zmedena … Moj oče je nato omenil OVCE (smeh) Počila sem od smeha, ko sem to slišala. Vedno kadar nekdo nečesa ni razumel tudi, če si mu razložil na vse možne načine je oče obupal in rekel “si pa kot ovca”, češ nič ne razumeš. Ampak seveda je moja zmedena mama pomislila na sosedove ovce, ki s tem nimajo nobene veze. Nasmejala me je tudi opazka o maminih laseh, barvala sem jo dan preden je prišla na reading in med barvanjem sem rekla mami, da grem stavit, da bo oče omenil frizuro. In res jo je.

Resnično je z nami ves čas in je z vsem na tekočem. Nekaj sporočil je bilo namenjenih tudi meni in pri srcu mi je bilo tako, kot da bi jih slišala iz njegovih ust. Omenil je prelomnico pred 3leti, povezano z mano. Takrat sem se odselila od doma in vem da mu je takrat bilo zelo hudo, ker sem odšla in za to mi je še danes žal. Vseeno sva pa imela v tem času čudovit odnos, vsak dan je prihajal po mene in hčerko in takrat sva bila res zelo povezana in navezana drug na drugega, presenetljivo nekako bolj kot prej.

Res občudujem Vaš dar in rada bi se Vam zahvalila za oba readinga, mojega in včerajšnjega maminega. Meni je reading močno pomagal pri žalovanju, in z zagotovostjo vem, da četudi mojega očeta več ni pred mojimi očmi, je še vedno ob meni. In kot je rekel, je na lepem mestu, obsijan s soncem … on je naše sonce, tam nekje na nebu. Hvala za vse, vsekakor razmišljam še o naslednjem readingu pri Vas,če bi bilo mogoče.

Lepo pozdravljeni!

Tjaša

Deli to objavo

Dodaj odgovor