KAKO ONOSTRANSTVO KOMUNICIRA Z MANO?

KAKO ONOSTRANSTVO KOMUNICIRA Z MANO?

Bliža se dan spomina na mrtve, ko bo večina Slovencev obiskala grobove pokojnih svojcev in prijateljev. Že kar nekaj časa pred prvim novembrom se začnejo priprave z urejanjem grobov, pripravo cvetja in nakupom sveč. V tem času je prebujena kolektivna zavest spomina na naše drage pokojne svojce in prijatelje. Okoli prvega novembra tako postanemo bolj dovzetni za energije. Od nas je sicer vedno odvisno ali bomo znake in simbole »videli« ali ne. Izpostavila bom 7 najpogostejših načinov komunikacije onostranstva z nami.

1. Najbolj pogosta oblika komunikacije so sanje. Med spanjem smo sproščeni in ne obremenjeni. Pademo v stanje, kjer nas umrli lahko najažje kontaktirajo. Sanje z obiskom pokojnih so navadno lepe, prijetne in polne ljubezni.  Lahko pa opozarjajo na bližajočo se nevarnost in/ali dajejo navodila za prihodnost.

2. Pogosto umrli z nami komunicirajo preko številk. Bodite pozorni na registrske tablice, račune in ure. Da so z nami nakazujejo zaporedja (111, 88, 456, 987, 11:11, … ). So pa lahko številke tudi datumi rojstva, smrti, pogreba, obletnice in/ali ure rojstva, smrti.

3. Pogosti znaki se skrivajo v povezavi z metulji, kačjimi pastirji in pticami. Morda se vam od smrti bližnjega v okno zaletava ptič ali na vrt vztrajno zahaja specifična ptica. Če vidite metulja in se v danem trenutku spomnite na pokojnega dedka to pomeni, da je dedek v točno tistem trenutku z vami in energijsko vpliva na vaše misli. Pošiljajo vam tudi ptičja peresa.

4. Glasba je še en način komunikacije. Se vozite v avtomobilu in pomislite na pokojno babico in glej, na radiu se zavrti babičina najljubša pesem ali najljubši izvajalec. V takih trenutkih so z vami! V besedilu pesmi lahko prepoznate tudi specifično sporočilo, ki ga v tistem trenutku potrebujete slišati.

5.Umrle lahko vidite kot silhueto, senco in/ali bolj ali manj transparentne. Velikokrat njihovo prezenco začutimo. Lahko kot toploto, hlad, mravljince, kurjo polt, piš ali kot fizičen dotik.

6. Usmeritve, potrditve pošiljajo tudi preko naše intuicije oziroma misli. Na nas vplivajo energijsko. Velikokrat naredimo ali rečemo nekaj, česar običajno ne bi. V takih trenutkih nas vodijo umrli, k pravi rešitvi, pravi osebi ali projektu.

7. Prisotnost umrlih se ravno tako kaže na fotografijah in videih. Gre za orbe in/ali meglice, neke vrste pack. Na posnetkih orbe šibajo sem in tja. Na fotografijah lahko vidimo kroge, tudi sence, silhuete, učinek dima ali celo obraz.

Znakov in simbolov, ki nam jih puščajo duše umrlih je ogromno. Dovolite si jih videti, občutiti in slišati. Skozi vse leto se trudijo z zgoraj opisanimi načini komunikacije, sporočiti, da je z njimi vse vredu in da so v miru. Za prvi november se jih lahko spomnite tudi z doma prižgano svečko ali zgolj s prijetno mislijo. Ne bodo jezni, če ne boste utegnili obiskati njihovega groba ali, če bolj redko obiščete pokopališče.

Medij Urška Puš na facebooku: Medij Urška Puš

Članek je objavljen tudi na portalu Moia.in.

Deli to objavo

Dodaj odgovor