INTERPRETACIJA ZNAKOV IN SIMBOLOV IZ ONOSTRANSTVA

INTERPRETACIJA ZNAKOV IN SIMBOLOV IZ ONOSTRANSTVA

Interpretacija je stvar posameznika. Radi rečemo, da imajo vsake oči svojega malarja. Res je tako. Vsak ima pravico razumeti ali nerazumeti nebeško komunikacijo kakor želi. Umrli nameč ne komunicirajo z nami na enake načine, saj niso imeli z nami enakih odnosov, enako globokih povezav. Kdo lahko reče kaj je za vas znak in kaj ne? Samo vi veste kaj ob določenem simbolu in/ali znaku začutite, vidite, slišite. Zaupati si morate.

Če lahko podam nekaj konkretnih primerov. Kot medij sem razvila svoje simbole za določena videnja, občutja, a stranka ima vedno lahko svojo obrazložitev, interpretacijo, asociacijo.  Na primer nekomu orel na vrtu ne bo nič pomenil, nekomu pa vse. Največkrat se je na readingih pokazalo, da se na tak način pokažejo umrli, ki so oboževali specifično vrsto ptic, jih raziskovali, udomačili, … Morda je prav vaš pokojni dedek za čas življenja oboževal orle in zbiral njihova peresa.  Ko smo ravno pri peresih. Perje je znak prisotnosti umrih ali angelov. Pero lahko dobite na najbolj nenavadnem mestu, kjer z zagotovostjo lahko trdite, da ni mogoče, da bi pero pristalo na tem mestu . Zgodilo se je, da se je pero zataknilo moškemu med hojo za hlače, da so perešček našli na šanku lokala, na tleh dnevne sobe, na mestih kjer ni nobenih ptic itd. Tudi, če dobite pero na sprehodu, je to lahko znak umrlega. Meni so tako poslali peresa za čiščenje prostorov. Poseben pomen ima lahko tudi barva perja. Peresa uporabljajo umrli, ki bi vam radi sporočili, da so svobodni, lahko kot pero, jih nič več ne boli, lahko hodijo, lahko plešejo. Pero lahko poberete ali pa ne, po želji.

Pobiramo ali nepobiramo tudi kovančke. Večinoma nam pošiljajo bakrene kovance, lahko tudi bankovce. Po izkušnjah sodeč, kovančke puščajo duše, ki so bile tekom življenja ali zelo skope z denarjem, so znale dobro varčevati ali pa so bile z denarjem radodarne. Lahko vam na takšen način signalizirajo, da le prosite za povišico ali da bo vse vredu, če greste v gradnjo hiše. Bodo vam stali ob strani.

Glasba je eden odličnih načinov, preko katerega umrli dostopajo do nas. Se vozite v avtu in zaslišite najljubšo pesem pokojenega moža, slišite vajino pesem, poročno pesem. Slišite po radiju komad, ki ima posebno sporočilo v naslovu ali v besedilu. Z vami so. Varujejo vas. Razmišljate kako se boste izvlekli iz težav in se kar na enkrat odvrti pesem, ki vam že v naslovu pove, da bo vse ok. To je to. Čisto preprosto.

Pomislite na nekoga od vaših najdražjih in mimo se pripelje avto s številkami 444 ali 777 ali 88. Niste sami. So ob vas in vas usmerjajo na pravo pot. Če želite lahko za več podrobnosti poiščete knjigo Angelska števila in si o tem kaj več preberete.

Ne nazadnje so tu številke na urah. Povezane so večinoma z umrlimi, ki so bili kakorkoli povezani s časom, v smislu, točnosti ali netočnosti oziroma so nosili ali imeli v lasti posebno uro. Na urah lahko videvate 11:11 ali 1:11, 12:34, 7:65, … ura se je morda ustavila načasu smrti. Nekdo je v takem trenutku ob vas.

Igrače se prižigajo same od sebe, so brez baterij, a se kar prižgejo, celo premaknejo. Povezane so z umrlimi otroki, bodisi splavi, otroci umrlimi med nosečnostjo ali po porodu oziroma z otroki umrlimi v mladih letih. Imate še vedno najljubšo pučko vaše deklice spravljeno na polici? Je kdaj padla s police ali govori sama od sebe?

Še vedno lahko po vsem tem dvomite, da je ob takšnih doživetjih prisoten kdo od umrlih. Kot pravim, interpretacija je samo vaša. Od vas je odvisno ali si boste olajšali življenje ali si ga boste z iskanjem neizpodbitih dokazov še otežili.  Verjetno odvisi kaj je za koga dokaz. Jaz vam le polagam na srce, da si dovolite videti in verjeti.

Deli to objavo

Dodaj odgovor