Čiščenje doma

ŽELIM SE NAROČITI

OPOZORILO! Stik z umrlimi/Duša odgovarja se čaka do 11 mesecev.


se strinjam s splošnimi pogoji prijave

[recaptcha]

S prijavo za Stik z umrlimi/Duša odgovarja ste vpisani na seznam čakajočih. Na termin za Stik z umrlimi/Duša odgovarja se čaka do 11 mesecev.

Energijsko stanje vašega doma je izredno pomembno za kvalitetno življenje. Priporočam ga vsem, ki ste kupili nepremičnino in/ali zemljišče, na katerem mislite graditi, ste podedovali staro hišo in/ali ste pred vrati večje renovacije oz ne morete nikakor prodati zemljišča in/ali nepremičnine.
S čiščenjem se odstranijo vsi ostanki energij od morebitnih prejšnjih lastnikov, na drugo stran se pospremi duše umrlih in odstrani vse negativne energije, misli in vzorci, ki so v domu.
Energetsko očiščevanje doma poteka pri vas doma se opravi zgolj enkrat.  Najprej se sprehodim po celi hiši ali stanovanju, da vam lahko povem v katerem delu je izvor »težav« in kako se to energijo čuti v različnih prostorih. Za čiščenje uporabljam doma posajen in posušen žajbelj. Čiščenje opravljam tudi s svetim lesom (Palo santo) in svetimi kadili. Med sprehodom s tlečim žajbljem po stanovanju se opravlja poseben ritual. Izveste čigave energije ostajajo v vašem domu in kaj jih zadržuje. Po koncu rituala vam še enkrat energijsko prečistim dom, uravnovesim zemljišče in naredim zaščito ter vas naučim kako lahko sami vzdržujete energijsko stanje.
V primeru, da imate na in/ali ob zemljišču portal v Dušni svet, potem bo vedno več dušnih aktivnosti. Tudi, če ste bolj senzibilni in imate dar komunikacije z Onostranstvom, boste tudi po čiščenju lahko zaznavali energije.

Čakalnega seznama za energetsko očiščevanje doma ni. Izpolnite le obrazec in dorečemo datum in uro.

IZJAVA O OMEJITVI ODGOVORNOSTI:

Celoten spekter mojega delovanja se uporablja zgolj v informativne in poučne namene. Nobena od metod ni zasnovana, da bi postavljala diagnozo, bila predpisana za katerokoli obolenje za duševno bolezen oziroma jo zdravila ali pozdravila. Prav tako obisk pri meni in/ali koriščenje mojih uslug ni nadomestilo za obisk pri zdravniku/zdravniku specialistu/kateremkoli strokovno podkovanem in usposobljenemu delavcu. Teorija in praksa mojega dela temeljita na daru, ki ga posedujem, znanju, ki sem ga tekom let, dela in samostojnega izobraževanja osvojila ter na konkretnih izkušnjah. Obisk je na lastno odgovornost. Prav tako ne sprejemam odgovornosti za dejanja in odločitve stranke po obisku. Pridržujem si pravico do spremembe cen in do spremembe dogovorjenega termina ter pravico do zavrnitve stranke, če bi po moji osebni presoji lahko prišlo do neljubih zapletov, ki bi lahko pustili trajne posledice pri meni ali stranki oziroma komerkoli od njenih bližnjih. Stranka s svojim obiskom/naročilom potrjuje, da je prebrala, razumela in se strinjala z izjavo o omejeni odgovornosti in da daje svoje informativno soglasje.