ZAKAJ NE SANJAM UMRLIH?

ZAKAJ NE SANJAM UMRLIH?

Vsak človek sanja. Sanje imajo več faz in sanjamo na različnih stopnjah. Možgani naj bi po besedah strokovnjakov bili najbolj aktivni v REM fazi, kjer so sanje najbolj žive. Prav v tej fazi naj bi si sanje najlažje zapomnili. V sanjah naša duša zapusti telo in potuje. Spoznavamo stvari, ki so z zemeljskimi očmi nesprejemljive in popolnoma iracionalne. To so drugi svetovi, druge dimenzije, za katere smo v REM fazi najbolj dojemljivi.

angel wing necklace charm necklace personalized - 2014 custom personalized necklaces-f97899Foto:splet

Duša med spanjem potuje in  na našem nočnem popotovanju lahko srečamo tudi pokojne svojce in prijatelje. Ogromno ljudi pa se sooča s težavo, saj umrlih nikakor ne morejo sanjati. To je glede na mojo prakso največkrat pogojeno s fazami žalovanja oziroma gre za energijsko blokado, ki jo ustvarijo nakopičena in potlačena čustva ob izgubi. Veliko strank mi reče, da hoče in iskreno želi srečanja z umrlimi v sanjah, a nikakor ne pride to tega. Če ste doživeli hudo izgubo, boste lahko težje sanjali umrle. Seveda je vsak primer žalovanja unikaten in zatorej obstajajo tudi ljudje, ki se lahko brez težav v sanjah povežejo s pokojniki. Ljudje smo čustvena bitja in žalujemo celo življenje. Nekateri ste pripravljeni slišati sporočila umrlih že par dni po smrti, nekateri čez eno leto, drugi šele čez par let. Odvisi od človeka kako se spoprijema z izgubo.

Umrli se srečujejo z nami med našim spancem in nam prinašajo sporočila, ki jih potrebujemo. Za nekoga bo dovolj že en »Vredu sem!«, medtem, ko bo za nekoga drugega stik z ljubljeno pokojno osebo lahko tako travmatičen, da bo na podzavesti zaprl možnost ponovnega stika z njo. Ko boste pripravljeni na pogovor z vašo umrlo mamo, pokojnim otrokom ali partnerjem, vedite, da se boste srečali, če ne drugače, v sanjah. Lahko med spanjem v spalnici ali pa  vas obiščejo med popoldanskim spancem na kavču.

Ozavestite, da želite govoriti in/ali se srečati z določenim pokojnikom med sanjami. Ozavestite tudi, da si želite sanje zapomniti. In potem čakajte in bodite pripravljeni na ponovno snidenje. Umrli vas lahko obiščejo že isti večer ali čez en mesec. Navežite kontakt. Prosite jih naj vam pomagajo preko sanj, naj vas na ta način usmerijo na pravo pot, k pravemu partnerju ali varujejo pred nevarnostjo. Niso daleč. Sanje so ponoven stik z umrlimi. So to, po čemer potihoma hrepenite. Ponovno jih boste lahko objeli in jim povedali jih imate radi.

Medij Urška Puš na facebooku: Urška-Puš-Psychic-medium

Članek je objavljen tudi na portalu Moia.in.

 

Deli to objavo

Dodaj odgovor