VIDIJO LE USPEH

VIDIJO LE USPEH

Ljudje smo ljubosumna in nevoščljiva bitja. Bog ne daj, da bi kdo uspel. Če meni crkne krava, upam, da tebi vsaj dve. Pravijo, da je »foušija« slovenski nacionalni šport. Žal se v ozadju te »foušije« skrivajo precej bolj boleče stvari od zlorab, taknih in drugačnih, nezadovoljstva, prezrtosti, neljubljenosti, nesprejemanja, nezadostnosti itd. Iz bolečine in strahu udrihamo po drugih.

Zakaj je tako osovražen uspeh? Razburjanje nad tem koliko kdo zasluži in/ali dovolj dela za zaslužek. Smo ljudje sposobni videti preko denarja? Se kdo kdaj vpraša kaj se skriva za uspehom?

Rada bi vzpodbudila vse, ki se še odločate in cincate kaj narediti s svojim življenjem, da vzamete končno vajeti v svoje roke. Pojdite svojo pot, sledite sanjam in uspeli boste. Nikar ne poslušajte nevošljivih in ljubosumnih ljudi, ki bi vas za vsako ceno radi obremenili z dvomi, krivdo in sramom. To je zgolj njihova zgodba in ne vaša, zato se ne ozirajte na druge. Vzemite vse negativne misli partnerjev, sorodnikov in prijateljev za test Univerzuma. Na takšen način vas »zgornji« testirajo ali ste res odločeni uspeti ali je vse skupaj zgolj želja vašega uma. Življenjsko poslanstvo je namreč sestavljeno iz padcev in vzponov. Doživimo lepe in težke trenutke. Spoznamo visoko in nizko vibrajoče duše. Prestati moramo marsikaj. Vse samo, da se urimo in osebnostno ter duhovno rastemo. Slej kot prej pridemo do zavedanja kdo smo in kaj naj bi počeli v tem življenju. Nikoli ni prepozno. Z denarjem se ne obremenjujte, saj se bodo z njim obremenjevali drugi. Vedno se najde nekdo, ki vam bo svetoval kaj vse bi lahko naredili zastonj, drugače, boljše, ceneje itd.  Kot rada rečem, kar svetujemo drugim, v resnici svetujemo sebi.

Ko začnete  s samostojno potjo in orjete ledino, se boste naučili postaviti ceno in to naj bo vaše merilo, ne koliko bi vam kdo drug določil urno postavko. Vi veste koliko ste vredni in koliko so vredni vaše znanje, čas in trud. Denar ne odtehta dejstva kdo ste, razen, če se enačite z denarjem in uspeh je vaša nagrada. Samo vi v resnici veste kako ste prišli do prvega cilja, pošteno ali z goljufijo.

Pred vami je dolga pot, polna uspehov in ciljev. Stopajte pogumno in samozavestno.

Deli to objavo

Dodaj odgovor