VEDNO SE LAHKO SAMI ODLOČITE

VEDNO SE LAHKO SAMI ODLOČITE

Nikamor se ne premaknete. Stagnirate. Želite si drugačnih odnosov, a nič se ne premakne. Ujeti v začaran krog. Ujeti v odnose, ki ničesar več ne dajejo, samo še jemljejo. Sami sebe ste spravili v začaran krog in sami se lahko rešite ponavljajočih se zgodb. Vedno imate možnost odločitve. Vedno. Če vam kaj ni všeč, lahko to nemudoma spremenite ali se pritožujete še naprej in ne naredite ničesar.

1aFoto: splet

Zakaj bi ostajali v odnosu, ki vam jemlje energijo? Ne potrebujete gojiti vzorca žrtve, saj vam nihče ne bo dal priznanja, da ste še vedno del odnosa, v katerem ni  več medsebojne ljubezni, spoštovanja in razumevanja. Če vam razmerje ni več to to, potem si naredite uslugo in zvezo prekinite. Ne odlašajte z odločitvijo, saj boste iz dneva v dan le bolj apatični in nezadovoljni. Zakaj nimate moči zapustiti partnerja? Vesolje bo slej ko prej odgovorilo na vaše nezadovoljstvo in bentenje. Bolj se boste pritoževali več možnosti in priložnosti dobite, da kaj spremenite.  Kaj se zgodi, ko vesolju dlje časa sporočate, da ste nezadovoljni s partnerjem? Zgodba se bo pripeljala tako daleč, da boste osebo ali prevarali ali boste sami prevarani ali vas bo partner celo dal na čevelj. Lahko si celo mečete pesek v oči in vezo skušate rešiti z otrokom. Po želji. Zgodba se lahko vleče leta in leta. Če s partnerjem nista za skupaj, nista življenjska sopotnika, se lahko vesoljnemu načrtu upirate z vsemi štirimi, a ostala skupaj zagotovo ne bosta. Na Zemlji sta se srečala z razlogom. Eden od drugega sta se učita in morda so ravno te lekcije že osvojene. Eden drugemu sta dala maksimalno kar sta lahko. Veze tako ne morete izsiliti. Poglejte globlje. Zakaj vztajate v slabih odnosih? Vprašajte se kaj vi prinašate v odnose in kateri so vzorci, ki vam sledijo iz veze v vezo. Resnica je, da se ljudje bojimo izgub, bojimo se samote. Oklepamo se in držimo starih vzorcev in navad, zato tudi privabljamo ene in iste ljudi ter situacije.

Bolje biti sam in srečen, kot v dvoje in nesrečen. Kajne?  Če čutite, da odnos ni za vas, se iz njega odstranite. Ko boste spoznali in začutili svojo notranjo srečo, boste odkrili neprecenljiv odnos s vašim notranjim otrokom in na tem odnosu delajte. Notranja sreča vam bo prinesla srečo v ostalih odnosih. Odločite se zase. Začnite se poslušati in ne rinite z glavo skozi zid. Na pot vam bo prišla oseba drugačna od prejšnjih. Ni nujno, da v tem trenutku, a pride zagotovo. Potrebujete svoj čas. Vzemite si ga. Od vas je odvisno kako srečni sploh želite biti. Vse je v vaši odločitvi.

Medij Urška Puš na facebooku: Medij Urška Puš

Članek je objavljen tudi na portalu Moia.in.

Deli to objavo

Dodaj odgovor