Predniki

ŽELIM SE NAROČITI

OPOZORILO! Stik z umrlimi/Duša odgovarja se čaka do 11 mesecev.


se strinjam s splošnimi pogoji prijave

[recaptcha]

S prijavo za Stik z umrlimi/Duša odgovarja ste vpisani na seznam čakajočih. Na termin za Stik z umrlimi/Duša odgovarja se čaka do 11 mesecev.

Reading je namenjen vsem, ki si želite stika z Onostranstvom.  Stik navežejo duše, ki to želijo.  Umrlih nikoli ne kličem. Pridejo z vami in z vami odidejo. Vi le poskrbite, da pridete brez pričakovanj, zahtev in spiska vprašanj. Umrli vedno povedo samo tisto, kar smatrajo, da potrebujete. Nimam kontrole kdo se oglasi in kdo ne, kaj pove in česa ne.

Pogovor z umrlimi je tolmačenje njihovih sporočil, ki mi jih posredujejo preko meni poznanih znakov in simbolov. Tekom pogovora lahko dobite odgovore na vprašanja, ki vas pestijo in razžirajo, zato ne potrebujete s seboj vzeti spiska vprašanj. Vedno dobite točno to, kar v danem trenutku najbolj potrebujete. Duše umrlih vas slišijo in vidijo ter vedo o čem razmišljate, kaj vas teži, zato povedo in/ali omenijo stvari, za katere menijo, da so smotrne za vaše nadaljno življenje. Od vas je odvisno ali boste posredovane informacije razumeli kot so bile predane ali vam jih bo um prikrojil po svoje.

Umrli imajo pregled v vsa časovna obdobja, zato posredujejo informacije iz časa, ko so bili še živi, omenjajo čas po svoji smrti in lahko z dobronamernimi nasveti in opozorili posežejo tudi v prihodnost.

Priporočljiva doba za izvedbo pogovora je, ko mine najmanj šest mesec od smrti najdražjega.

Reading lahko posnamete, vendar je posnetek brez mojega pisnega dovoljenja prepovedano kopirati, prepisovati, razmnoževati in razširjati v komercialne namene.

Na pogovor pridete vsaj 5 minut pred dogovorjenim terminom! V primeru zamujanja si pridržujem pravico odpovedi termina, saj ste vse stranke naročene na uro!

Čakalna doba za srečanje je na dan 30.07.2022 cca 11mesecev. Ob prijavi dobite v odgovoru napisano predvideno čakalno dobo.

IZJAVA O OMEJITVI ODGOVORNOSTI:

Celoten spekter mojega delovanja se uporablja zgolj v informativne in poučne namene. Nobena od metod ni zasnovana, da bi postavljala diagnozo, bila predpisana za katerokoli obolenje za duševno bolezen oziroma jo zdravila ali pozdravila. Prav tako obisk pri meni in/ali koriščenje mojih uslug ni nadomestilo za obisk pri zdravniku/zdravniku specialistu/kateremkoli strokovno podkovanem in usposobljenemu delavcu. Teorija in praksa mojega dela temeljita na daru, ki ga posedujem, znanju, ki sem ga tekom let, dela in samostojnega izobraževanja osvojila ter na konkretnih izkušnjah. Obisk je na lastno odgovornost. Prav tako ne sprejemam odgovornosti za dejanja in odločitve stranke po obisku. Pridržujem si pravico do spremembe cen in do spremembe dogovorjenega termina ter pravico do zavrnitve stranke, če bi po moji osebni presoji lahko prišlo do neljubih zapletov, ki bi lahko pustili trajne posledice pri meni ali stranki oziroma komerkoli od njenih bližnjih. Stranka s svojim obiskom/naročilom potrjuje, da je prebrala, razumela in se strinjala z izjavo o omejeni odgovornosti in da daje svoje informativno soglasje.