STIK Z MAMI, PO NJENEM FIZIČNEM ODHODU.

STIK Z MAMI, PO NJENEM FIZIČNEM ODHODU.

“Od mamine smrti je minilo dve leti in najtežjo fazo žalovanja sem že predelala. Z njenim odhodom iz fizičnega sveta sem začela duhovni svet vedno bolj spoznavati in želja po ponovnem stiku z njo je samo naraščala. Začela sem iskati nekoga oz. nekaj, kar bi mi to omogočilo. Z raziskovanjem sem priklikala do možnosti pogovora z mrtvimi oz. medijstvom in odkrila Urško Puš. Ob branju o njenih sposobnostih sem vedela, kaj moram storiti. Želela sem si srečanja z njo, saj ona lahko ponovno vzpostavi stik med mano in mamo. Nato se je v meni začelo manjše oklevanje. Na eni strani močna želja, na drugi strani prisoten strah. Ker do končne odločitve nikakor nisem prišla, sta mi prijateljici pripravili rojstnodnevno presenečenje. Odpeljali sta me k Urški, katera je moja občutenja, da je mama še vedno ob meni in me spremlja, potrdila.

V eni uri in pol readinga mi je mama preko Urške potrdila svojo prisotnost s stvarmi oz. znaki, za katere ni vedel nihče. Naj izpostavim samo enega izmed več podobnih dogodkov v tisti uri in pol: Mama mi je preko Urške sporočila, da ve, da se želim v njen spomin tetovirati. Ravno tako ji je bil znan tudi sam motiv želenega tattoja. Tega nikoli prej še nisem nikomur omenila.

Predala mi je tudi nekaj lepih sporočil za lažje nadaljnje življenje. Ta sporočila so se močno navezovala na njene besede še v času njenega življenja.

Nobenega dvoma ni več o možnosti komunikacije živih z mrtvimi. Hvala prijateljicama K&B ter hvala Urška tebi za prenos znakov in sporočil!

~N~

Deli to objavo

Dodaj odgovor