Številne potrditve prisotnosti umrlih

Številne potrditve prisotnosti umrlih

Draga Urška!

Komaj je minilo 2 dni od readinga in rada bi se ti zahvalila za lep topel sprejem ter za vse informacije , ki si mi jih dala. Menim da sem oseba , ki ima zelo staro dušo, moje življenje ni bilo posuto z rožicam , velikokrat me je življenska pot pripeljala do dna in velikokrat prisilila, da sem se nekako pobrala in nadaljevala pot po svojih najboljših zmožnostih… Eden teh padcev je bila izguba mame, mislim da je to bil najbolj surov padec ,ki sem ga kdaj doživela.
To me je draga Urška pripeljalo do tebe, na dan readinga sem se zbudila v čudovito (kakor sem ti tudi povedala) jutro obsijano z soncem z kupom žvrgolečih ptic okoli mene in z enostavno prazno in mirno glavo brez pričekovanj brez, možnosti razočaranja in z nevrjetno energijo, ki je nisem znala razložiti. Ni me bilo strah , nisem bila živčna a si mi vseeno vzela sapo že prvih 5 minut readinga , že prve info… ki si mi jih dala so me odnesle in zmedle… draga Urška 6 ne pomeni samo datum rojstva moje mame je tudi mesec rojstva njenih dveh unukecov, 13 je omenjala, ker je to moj rojstni datum in ker ga imam ta mesec. Da ne govorim o tisti majhni energiji , ki me obkroža nisem ti uspela povedati kolkokrat sem se spraševala kaj bi bilo fantek ali punčka , sanjala sem mamo, ki mi majhnega anglčka prnesla zavitega v modri dekici… in veselim se polaganju ploščic, ker vem da bo zraven , le kako bi ti to lahko vedla , če nebi imela tako čudovitega dara…to je samo delček informacij, ki si mi jih dala ki so točne do zadnjega možnega procenta…moja zmedenost , navdušenje in obenem bolečina me je zavedla, da nikakor nisem mogla točno razvozlati osebo , ki je bila zraven z težavami srca oz. srčnimi zaklopkami …. To je draga Urška dedek od mojega moža imel je 4 bajpasa na srcu, odšel je zaradi tuorja v trebuhu in vse kar si povedala je bilo res …. Ja res je bila sem prepozna nameravala se ga obiskati z otrci tako kot sem se zmenila z partnerjem naslednji dan ampak tisto noč proti jutru je nažalost odšel …zato je rekel da se nisem poslovila , da sem bila prepozna … in to število 3 me spremlja vsepovsod … pa nakit ki si omenila da ga nekdo namerava predelat ..tudi to je točno .. želim popravit zlat prstan, ki ga mi je podarila mama za 18 roj. Dan, ki ponovno poudarjam je imel 3 cirkončka 2 bela in enega na sredini rdečega večjega in 2 sta mi dolgo nazaj vn padla in to bom dala popravit še ta teden… sploh ti ne morem razložit šok in nato veselje ki je bilo ko sem prijateljici povedala sporočilo od njene mame ..in tudi njo lahko kmalu pričekuješ na enem od readingov…
Po readingu sem končno zadihala z polnimi pljuči …marsi kako stvar sem še doma povezala …. danes lažje gledam na svet in na življenje ki ga imam …srečna sem da imam zdrave otročke in partnerja ki me razume….kolikorkoli me žalosti odsotnost tistih, ki jih ni več ..toliko me veseli spoznanje, da so še vedno tu okoli mene …. Tebi Urška pa hvala od srca saj ta čudoviti dar , ki ga imaš je meni omogočil nov vpogled v lažje živlenje .
LP Tanja

Deli to objavo

Dodaj odgovor