RUNE – ZADNJI TEDEN ZA PRIJAVE

RUNE – ZADNJI TEDEN ZA PRIJAVE

Čaka nas pester večer v družbi run, nordijske mitologije in Erika Lamuta. V prvem delu bomo spoznali dogodke in osebe, ki so ključne za razumevanje run in sveta iz katerega izhajajo. V drugem delu se podamo v same skrivnosti run kjer bomo spoznali njihov pomen in modrosti, ki so zapisane v njh.

Na predavanju nas bo blagoslovila tudi „Valkira“ – umetniška skulptura Vesne Neferamis, ki nam bo s svojo prisotnostjo pomagala do lažjega razumevanja.

Predavanje je namenjeno vsem, ne glede na predhodno znanje. Vsak udeleženec predavanja prejme tudi posebno runsko analizo osebnega imena, ki bo razkrila skrivnosti in globine vašega življenja ali morda odgovorila na kakšno vaše vprašanje in vam osvetlila prihodnost ter sporočilo Valkire.

Ste pripravljeni stopiti na svojo Pot? Rune ne bodo molčale. Čakajo vas. Če vas pokličejo, ne boste sveta nikoli več videli enako.

Prispevek za predavanje je 44€. Cena vsebuje DDV.
Prijava je poravnava udeležbe!

Podatki za nakazilo so:
URŠKA PUŠ S.P.
SP. SLIVNICA 132,
1290 GROSUPLJE

TRR: SI56: 0201 0026 0783 981
SWFT: LJBASI2X
NAMEN: RUNE
SKLIC: DATUM PREDAVANJA

Plačilo mora biti izvedeno do najkasneje četrtka, 12.04.2018. Vračila denarja NI. Svoje mesto na predavanju lahko prodate ali podarite. Hvala za razumevanje.

Maksimalno število udeležencev 20!
Potrdilo plačila mi pošlji na

Deli to objavo

Dodaj odgovor