Duša

ŽELIM SE NAROČITI

OPOZORILO! Stik z umrlimi/Duša odgovarja se čaka do 5 mesecev.


se strinjam s splošnimi pogoji prijave

[recaptcha]

S prijavo za Stik z umrlimi/Duša odgovarja ste vpisani na seznam čakajočih. Na termin za Stik z umrlimi/Duša odgovarja se čaka do 5 mesecev.

Kdo sem? Kaj je moj namen v tem življenju in kaj poslanstvo? Zakaj se vrtim v krogu? Sem na pravi poti? Če se tudi vi to sprašujete, potem je Dušni reading prava odločitev.

Pogovor  poteka z vašo dušo, vodniki in višje vibracijskimi Bitji. V prvem delu pogovora razkrijejo kdo ste kot Duša. Izvemo v kakšnem obdobju se nahajate, kaj je vaša rdeča nit življenja, kaj so vaši primarni vzorci, kakšne so vaše lekcije v tem življenju in seveda kako naprej. Vmes me lahko popeljejo tudi v prejšnja življenja. Določeni segmenti pogovora se dotikajo travm iz prejšnjih življenj in/ali ranega otroštva in lahko prikličejo težke ter boleče spomine. Dušni reading odpira globine, ki bi jih naš Um rad pustil zaprte. Dotaknemo se bolečinskih jeder, osvetlimo stare programe in dobimo dovolj informacij kako staro zamenjati z novim.

Pogovor obelodani podzavestne vzorce, ki vam iz ozadja krojijo in diktirajo življenje. Dani so vam odgovori na ključna vprašanja za kvalitetnejše življenje, kateri prihajajo neposredno od vaše Duše, v sodelovanju z najvišjo energijo. Razkrito vam je vse, kar morate vedeti v danem trenutku, da boste lažje predelali vzorce in usvojili vse izkušnje, katere predelujete v tem življenju. Ni nujno, da vse informacije takoj razumete in/ali jih sprejmete. Slišano potrebuje čas, da se poleže in usede. Slišali boste, ko boste želeli slišati.

Pogovor lahko posnamete, vendar je posnetek brez mojega pisnega dovoljenja prepovedano kopirati, prepisovati, razmnoževati in razširjati v komercialne namene.

Na pogovor pridete vsaj 5 minut pred dogovorjenim terminom! V primeru zamujanja si pridržujem pravico odpovedi termina, saj ste vse stranke naročene na uro.

Lahko izberete tudi skupinski dušni reading, kjer je prisotnih 22 oseb. Cena readinga na osebo je z DDV 33 €.  Za več informacij kliknite na FB stran Izvorni stik, Urška Puš  ali na spletni strani pod Dogodki v pisarni.

IZJAVA O OMEJITVI ODGOVORNOSTI:

Celoten spekter mojega delovanja se uporablja zgolj v informativne in poučne namene. Nobena od metod ni zasnovana, da bi postavljala diagnozo, bila predpisana za katerokoli obolenje za duševno bolezen oziroma jo zdravila ali pozdravila. Prav tako obisk pri meni in/ali koriščenje mojih uslug ni nadomestilo za obisk pri zdravniku/zdravniku specialistu/kateremkoli strokovno podkovanem in usposobljenemu delavcu. Teorija in praksa mojega dela temeljita na daru, ki ga posedujem, znanju, ki sem ga tekom let, dela in samostojnega izobraževanja osvojila ter na konkretnih izkušnjah. Obisk je na lastno odgovornost. Prav tako ne sprejemam odgovornosti za dejanja in odločitve stranke po obisku. Pridržujem si pravico do spremembe cen in do spremembe dogovorjenega termina ter pravico do zavrnitve stranke, če bi po moji osebni presoji lahko prišlo do neljubih zapletov, ki bi lahko pustili trajne posledice pri meni ali stranki oziroma komerkoli od njenih bližnjih. Stranka s svojim obiskom/naročilom potrjuje, da je prebrala, razumela in se strinjala z izjavo o omejeni odgovornosti in da daje svoje informativno soglasje.