PONOVNO SNIDENJE Z NAJDRAŽJIM.

PONOVNO SNIDENJE Z NAJDRAŽJIM.

“Že kot otrok sem verjela, da obstajajo duhovi oziroma neka energija po smrti. Dostikrat se mi je zdelo, da je nekdo na momente ob meni. Nikoli se nisem neki trudila raziskat oziroma se mi ni zdelo tok pomembno.  Za Urška Puš sem izvedela od prijateljice.

Pred petimi leti me je mnogo prehitro zapustil partner. Pustil mi je globoke rane imela sem tisoč in en vprašanje. Pred vsem me je pa bolelo to, da se nisem poslovila. Vseh pet let sem vedela, da je ob meni, da me sliši da me čuva. Zelo sem si želela, da bi mi  odgovoril na vprašanje, ki sem mu ga zastavila. Ampak odgovora ni bilo. Moja prijateljica je spoznala medij Urško Puš in me nagovorila, da se dogovorim z njo za reading z umrlimi. Moram priznati, da me je bilo kar malo strah. Sej veste, kaj pa če ona ni medij, kaj pa če je, kaj pa če pokojni ne pride, kaj pa če pride …
Z Urško sva se dobili v nedeljo ob kavici in čaju. Že po parih minutah sem vedla, da je bivši ob meni tako kot zmeraj. Potem pa mi še Urška potrdi, da je tukaj ob meni in da me sliši. Za trenutek sem čisto otrpnila. Vem, da je bil on saj je povedal stvari ki jih nobeden ni vedel tudi moja najboljša prijateljica ne. Nekatere stvari mi niso bile tisti trenutek jasne so mi pa sčasoma postale. Primer…plišast medvedek, ki nekaj poje, govori ko ga pritiskaš. Tudi sanjalo se mi ni kaj naj bi to bilo. Čez par dni pa mi je kliknilo, da ima od moje najboljše prijateljice sin medvedka ki poje in govori in tudi ko je na polici se kar sam od sebe prižge in reče OBJEMI ME. Takrat se mi je posvetilo, da mi je želel povedati, da pazi tudi na prijateljico prijatelja in njunega sina in ko se medvedek sam prižge je on tam z njimi.  Dobila pa nisem samo od bivšega sporočila ampak še od ene osebe. Ta oseba mi je bila zelo pri srcu saj je bila najboljša Babi. Tudi babi mi je imela par stvari za povedat. Potem pa sta se poslovila.

Sedenje in pitje čaja z Urško mine tako hitro, da se sploh ne zavedaš da sediš in govoriš že tri ure z pokojnimi in verjemite še bi sedela in se pogovarjala. To so bile tri ure smeha, veselja, žalosti, solz in lepih spominov. Vesela sem, da sem spoznala Urško Puš medij in da mi je pomagala oziroma omogočila, da sem dobila odgovore, da sem dobila sporočila in pred vsem da sem se lahko poslovila.

Medij Urška Puš HVALA za vse.”

SARA

Deli to objavo

Dodaj odgovor