PO ČIŠČENJU HIŠE SE STVARI VRAČAJO NA SVOJA MESTA.

PO ČIŠČENJU HIŠE SE STVARI VRAČAJO NA SVOJA MESTA.

Urška,
večkrat slišim, da na svoji poti srečamo “posebne” ljudi, ko smo na njih pripravljeni. Res je tako. Naletela sem nate Urška , da mi pokažeš obzorja prostranstva. Preko readinga sem spoznala svoje poslanstvo, svoje potenciale,življenjske izive ter dolgo iskane odgovore glede partnerja in najinih otrok. Mozaik se mi je sestavil, moja rast pa intenzivno začela rasti. Vem, da moja prehojena pot, ki mi je bila dana ni vedno lepa in lahka, a vse boleče izkušnje so me obrnile le navznoter v sebe in svoje bistvo.
Po energetske čiščenju hiše so se spremembe le še bolj pospešile. Začutila sem spojitev dveh svetov in kako je lahko prostranstvo ljubezni neskončno. Mir in spokojnost se le še stopnjuje. V hiši čutim podporo vseh angelov in duhovnega sveta, kaj šele otroci. Že po nekaj dnevih tvojega obiska so se začele stvari postavljati drugače in smo ponoči spaliii.
Se spomniš, da ti je v rokah počila skodelica gorečega žajblja ?
Na glas lahko zapojem: ” Srečna sem, kar sem” in prav tako moja družinica, saj se po trdem delu veselje in radost vrača. Začenjam svojo poslovno pot, saj sta se strah in nemoč umaknila ob stran.
Urška izjemno sem hvaležna za te , naj tvoje poslanstvo posije na vse strani in se dotakne vseh trpečih dušic. Prav tako sem hvaležna partnerju, ki me neizmerno ljubi ter najinim trem sončkom, ki naju učijo.
Hvala ti še enkrat in te z največjim veseljem povabim na kavico.

Maja

Deli to objavo

Dodaj odgovor