PARTNER JE KRIV ZA MOJ NEUSPEH!

PARTNER JE KRIV ZA MOJ NEUSPEH!

Zadnje čase se v pisarni velikokrat pogovarjamo o življenjskem poslanstvu. Kaj sploh to je? Gre za skupek vseh vaših izkušenj, tako iz prednatalne dobe kot tega življenja.  Poslanstvo ni nekaj kar najdemo za vogalom ali nam je podarjeno. Svoj pravi namen odkrijemo šele sčasoma, tekom let. Res pa je, da nekateri prej stopijo na to pot, drugi kasneje. V končni fazi je vse odvisno koliko slišimo in upoštevamo dušni klic in ne koliko so nam partnerji v podporo.

Zelo pogosto na dušnih readingih ugotavljamo, da ste že na pravi poti, a tega ne vidite oziroma vas zanima vse drugo, samo pot ne. Veliko krivde pade na partnerje. Boljše polovice so krive, da vas ne podpirajo, ne skačejo do stropa, ko jim poveste za vaše življenjske sanje in  vam ne dajejo nikakršne vzpodbude. Zakaj bi sploh morali početi kaj od naštetega? Ali se ne pogovarjamo o VAŠIH sanjah, o VAŠI sreči, o VAŠEM življenju?

Včasih se počutim kot pokvarjena plošča, saj nonstop ponavljam, da je za uspeh potrebno verjeti vase in ne iskati odobritve in potrditev v zunanji okolici. Če ne verjamete vase, tudi nihče drug ne bo! Če niste srečni, vas partner in svet ne bosta osrečila, zato ne iščite podpore zunaj sebe, marveč znotraj vas. Samozavest, ljubezen in sprejemanje sebe morajo priti iz naše notranjosti. Začnite se vendar ceniti in spoštovati. To, da krivite bližnje za vaše nepremike in nezmožnost napredovanja v življenju, je zgolj prelaganje odgovornosti. In nikar mi ne recite, da ne morete, ker imate družino in so drugi prioriteta. Živite zase, ne za otroke in ne za moža ali ženo. Odgovornost za svoje življenje boste sprejeli, ko se odločite zase in sebe postavite na prvo mesto. Do takrat ostajate marioneta uma. Izgovore namreč išče ego, ki se izogiba napredku in se boji sprememb. Um je vešč številnih ukan in manipulacij.

Popolnoma vse je vaših rokah. Vi kreirate pot po kateri hodite. Na vas je kako hitro boste hodili, kam vse boste zavili in kdaj pridete na cilj. Izgovorov za postopanje na mestu ni. Vsak se lahko premakne, če se tako odloči. Življenje je prekratko, da ne bi sledili dušnemu klicu in če ga vi ne slišite, kdo ga bo?

 

Medij Urška Puš na facebooku: Medij Urška Puš

Članek je objavljen tudi na portalu Moia.in.

Deli to objavo

Dodaj odgovor