O meni

Foto: Simona Markovič/Foto Simi

ŽELIM SE NAROČITI

OPOZORILO! Stik z umrlimi/Duša odgovarja se čaka do 11 mesecev.


se strinjam s splošnimi pogoji prijave

[recaptcha]

S prijavo za Stik z umrlimi/Duša odgovarja ste vpisani na seznam čakajočih. Na termin za Stik z umrlimi/Duša odgovarja se čaka do 11 mesecev.

Že od nekdaj vem, da sem drugačna. Moje življenje je bilo vse prej kot enostavno. Že kot mala deklica sem vedela, da sem starejša od ostalih otrok in včasih celo od odraslih, a šele z leti sem dojela, da sem stara duša in kaj slednje sploh pomeni. Nosim ogromno znanja in veščin, a se v tem življenju učim modrosti. Prvi indici, da vidim in čutim stvari, ki jih ostali ne, so se pojavili že zgodaj v otroštvu, a ker je naša družba bila in še vedno je polna predsodkov in stereotipov, ki izhajajo iz strahu pred nevidnim, sem vse skupaj potlačila.

Pri osmih letih sem doživela prvo izgubo. Umrla mi je babica, na katero sem bila izredno navezana. Najina vez se mi je vedno zdela nadzemeljska, nekaj posebnega. Potrebovala sem 20 let, da sem sprejela njeno smrt, se z njo soočila in se naučila živeti brez nje. 20 let agonije, trpljenja, joka in žalosti … a nihče ni razumel … le kako bi, saj vsak žaluje po svoje. Vsa občutja ob izgubi babice sem zakopala globoko v svojo podzavest in vso žalost, jezo in bes pretvorila v samodestrukcijo, ki se je po parih letih začela kazati na mojem fizičnem telesu. Zbolela sem namreč za revmatskim obolenjem, ankilozirajočim spondilitisom. Vrsto let sem bila bitko z zdravniki, da bi dokazala, da nisem hipohonder, da me resnično boli in da se nekaj dogaja v mojem telesu. Po silnih mukah mi je le uspelo. Zdravstvenim težavam pa s to diagnozo kar ni in ni bilo videti konca. Od trdovratnih težav na želodcu, kosteh, so se istočasno pojavile še težave s kožo in očmi, atopijski dermatitis ter limfedem. Od vsega skupaj se mi je mešalo, dokler nisem imela dovolj in me je zdravstveno stanje prisililo, da sem ukrepala in popolnoma spremenila način življenja. Vedela sem, da moram najprej klinično pozdraviti vneto telo in šele nato začeti delovati na psihi. Soočala sem se s kazanjem prsta na druge, jezo in besom zakaj se mi to dogaja in tudi silno željo po življenju. Vdala se nisem nikoli. Začela sem pri prehrani, gibanju in nadaljevala na način razmišljanja in funkcioniranja. S pomočjo uradne in alternativne medicine mi je uspelo. Uteho sem poiskala tudi pri osebi, ki mi je pomagala preko spoznavanja z energijami, reikijem, atlantidskim prstanom, nihalom in kartami do sprejetja mojega daru. To je bil prvi krog maratonskega teka. Posvetila sem se izključno sebi in iskala odgovore znotraj sebe. Prvič v življenju mi je bilo jasno, da ima vse svoj namen in da sem ravnokar odkrila življenjsko poslanstvo. Hevreka!
Moje življenje je nekaj let kasneje naredilo še en drastičen ovinek v pozitivno smer. Izgledalo je sicer, da bom resnično ostala sama, brez partnerja, brez službe in brez prijateljev, ampak temu ni bilo tako. Odstranila sem se od stvari, ki mi niso nudile in dajale ničesar več. Pokoristila sem vse bonuse in čas je bil, da se premaknem naprej. Nekateri ljudje pridejo v naša življenje za par mesecev, drugi za nekaj let in tretji ostajajo z nami na ladji tudi v najbolj razburkanih vodah. Čisto nov krog sem namreč začela teči, ko sem spoznala mag. psihoterapije Andreja Debeljaka in njegovo soprogo Karmen. Življenje je dobilo čisto nove smernice. Končno sem spregledala. Nihče ni kriv za mojo bolezen, moje finančno stanje, posel, družinske in prijateljske odnose. Vse izhaja iz mene in okolica je tista, ki mi zgolj kaže stvari, ki jih imam sama na notri. Težko je bilo sprejeti, da imam tudi sama težke in trdovratne podzavestne vzorce, ampak sem jih sprejela. Nekatere sem že predelala, druge še bom, tretje predelujem prav v tem trenutku.
Življenje je ogledalo nam vsem. Vsi smo ljudje, nihče ni popoln. Živimo na planetu čustev, na planetu katerega smo si sami kot duša izbrali za osvojitev lekcij. Vse je v in na nas samih. Mi imamo moč spremembe. Mi smo kreatorji naših življenj. Vzemite svoje življenje v svoje roke! Celo življenje se učimo in predelujemo vzorce tako iz našega prvega življenja na Zemlji, vmesnih življenj kot tudi vzorce, ki smo jih pridobili v primarni družini tega življenja. Uspelo vam bo, tako kot je uspelo meni. Kar vam bo pomagalo in vas držalo po konci sta vera in zaupanje. Verujte in molite k vašim dragim umrlim ali angelom ali Bogu. Ni pomembno v kaj verjamete, dokler imate vero bo vse dobro. Vesolje vas bo podprlo pri vaših odločitvah. To kar iskreno mislite in česar si iskreno želite se vedno zmanifestira.
Moje poslanstvo je tukaj in zdaj z vami deliti darove, ki so mi bili dani. Od možnosti komunikacije z dušami umrlih, do komunikacije z višjimi in najvišjimi energijskimi inštancami, do vpogleda v vašo dušo, prejšnja življenja, stvari, ki šele pridejo ter do vpogleda na najgloblje police vaše podzavesti. Ti darovi mi omogočajo osebnostno in duhovno rast in razvoj. S tem pomagam sebi in vam. Učim se od vas, mojih strank, vsak dan znova. Pokažete mi situacije, razmišljanja in čustva, ki jih moram ozavestiti, začutiti, sprejeti in spustiti. Z vami rastem.
Želim vam, da si obujete najljubše superge in se z nasmeškom postavite na štart in tečete s svojim tempom, a ne pozabite, da vas bo Vesolje spodbujalo z glasnim aplavzom vse dokler ne prečkate ciljne črte. Če boste hoteli, bom del poti tekla z vami. Naj se potovanje začne!

IZJAVA O OMEJITVI ODGOVORNOSTI:

Celoten spekter mojega delovanja se uporablja zgolj v informativne in poučne namene. Nobena od metod ni zasnovana, da bi postavljala diagnozo, bila predpisana za katerokoli obolenje za duševno bolezen oziroma jo zdravila ali pozdravila. Prav tako obisk pri meni in/ali koriščenje mojih uslug ni nadomestilo za obisk pri zdravniku/zdravniku specialistu/kateremkoli strokovno podkovanem in usposobljenemu delavcu. Teorija in praksa mojega dela temeljita na daru, ki ga posedujem, znanju, ki sem ga tekom let, dela in samostojnega izobraževanja osvojila ter na konkretnih izkušnjah. Obisk je na lastno odgovornost. Prav tako ne sprejemam odgovornosti za dejanja in odločitve stranke po obisku. Pridržujem si pravico do spremembe cen in do spremembe dogovorjenega termina ter pravico do zavrnitve stranke, če bi po moji osebni presoji lahko prišlo do neljubih zapletov, ki bi lahko pustili trajne posledice pri meni ali stranki oziroma komerkoli od njenih bližnjih. Stranka s svojim obiskom/naročilom potrjuje, da je prebrala, razumela in se strinjala z izjavo o omejeni odgovornosti in da daje svoje informativno soglasje.