NI POMEMBNA POT, POMEMBNO JE POTOVANJE .

NI POMEMBNA POT, POMEMBNO JE POTOVANJE .

NI POMEMBNA POT, POMEMBNO JE POTOVANJE

 (Foto: Miha Kačič)

Dolga je pot do spoznanja kdo v resnici smo, zakaj smo tu in kaj je naše poslanstvo. Pot polna ovinkov in preprek nas vodi v neznane, redko obljudene in včasih temačne kraje. Hkrati nam življenje pošilja ljudi, ki nam pomagajo ločiti zrno od plevela, svetlobo od teme in dobro od slabega. Največ vam bodo med popotovanjem do cilja dale »slabe« izkušnje in »slabi« ljudje. Slednji so prikriti angeli in od njih se boste največ naučili.
Moja pot, podkrepljena z indici, da vidim in čutim stvari, ki jih ostali ne, se je začela že zgodaj v otroštvu. Kot otrok nisem razumela, niti nisem znala kontrolirati svojega daru, zato sem ga ob pomoči stereotipne družbe, polne predsodkov, enostavno potlačila, še dodatno s smrtjo babice. Potrebovala sem 20 let, da sem sprejela njeno smrt, se z njo soočila in se naučila živeti brez nje. 20 let agonije, trpljenja, joka in žalosti. Vsa občutja ob izgubi sem zakopala globoko v podzavest, ki se je po parih letih začela kazati na mojem fizičnem telesu. Zdravstveno stanje me je prisililo, da sem ukrepala in popolnoma spremenila način življenja. To je bil prvi krog maratonskega teka, posvetila sem se izključno sebi in iskala odgovore znotraj sebe. Prvič v življenju mi je bilo jasno, da ima vse svoj namen in da sem ravnokar odkrila življenjsko poslanstvo.
Moje življenje je nekaj let kasneje naredilo še en drastičen ovinek v pozitivno smer. Odstranila sem se od stvari, ki mi niso nudile in dajale ničesar več. Pokoristila sem vse bonuse in čas je bil, da se premaknem naprej. Čisto nov krog sem začela teči, ko sem spoznala mag. psihoterapije Andreja Debeljaka, ki mi je pomagal spregledati.  Nihče ni kriv za mojo bolezen, moje finančno stanje, posel, družinske in prijateljske odnose. Vse izhaja iz mene. Delo se prične znotraj mene.
Celo življenje se tako učimo in predelujemo vzorce, tako iz našega prvega življenja na Zemlji, vmesnih življenj kot tudi vzorce, ki smo jih pridobili v primarni družini tega življenja. Kar vam bo pomagalo in vas držalo po konci sta vera in zaupanje. Vesolje vas bo podprlo. Trdo delo je namreč vedno nagrajeno. Oprtajte si nahrbtnik in obujte najboljše superge! Naj bo pot še tako trnava, prispeli boste do cilja. Verjemite! Vse kar potrebujete za na potovanje je v vas samih! Vi imate moč spremembe. Vi ste kreator vašega življenja!

Medij Urška Puš na facebooku: Urška-Puš-Psychic-medium

Članek je objavljen tudi na portalu Moia.in.

Deli to objavo

Dodaj odgovor