MRTVI VEDO KAJ POTREBUJEM.

MRTVI VEDO KAJ POTREBUJEM.

Smrt je le začetek. Ko se nit med fizičnim in astralnim telesom pretrga, umremo, a kot človek, ne kot duša. Spletene vezi med živimi in mrtvimi se ne zabrišejo s smrtjo. Teh vezi ni moč pretrgati. Pokojniki vam potrjujejo obstoj duš in posmrtnega življenja vsak dan  z najrazličnejšimi znaki in simboli. Ko jih ne znate razbrati ali jih zaradi žalovanja ne vidite, potem je čas, da obiščete medija.

orange-sunset-dandelion-silhouette-wallpaper-3840x2400

Foto: splet.

Mediji smo osebe, ki lahko komuniciramo z dušami umrlih. Reading je tako branje duš in njihove komunikacije. Postanemo kanal. Preko nas pokojni tako prenesejo sporočila. Vedno na readingu dobite to kar POTREBUJETE, ne kar hočete, pričakujete in/ali zahtevate. Dušni svet deluje po svojih zakonih.

Duša umrlega lahko po fizični smrti objektivno pogleda nazaj na zemeljsko življenje in se nato sama odloči, katere informacije so za stranko pomembne in katera zdravilna sporočila potrebuje. To so najboljše potrditve, da so pokojni, tudi po smrti še vedno z vami. Vedo resnično marsikaj in so pripravljeni pomagati tudi s konkretnimi informacijami pri težjih zgodbah, travmah in bolečinah. Te zgodbe predelujemo skupaj, pokojniki, stranka, psihoterapevt Andrej Debeljak in jaz kot medij. V teh primerih mrtvi rešujejo žive. Vidijo in vedo stvari, katere smo potlačili globoko v podzavest in nam te travme pomagajo poiskati, ozavestiti, sprejeti in predati. Pomagajo nam odvzeti bremena, ki jih nosimo leta in leta. Delajo v dobro nas in ne izkoriščajo informacij, zato bodo osebne informacije predali samo in izključno v primeru, da bi to še živi osebi pomagalo v življenju.

Z readingom in po njem dobite popolnoma nov vpogled v dušni svet in konec koncev smrt kot tako. Dobite vsa tista sporočila in potrditve, ki jih potrebujete za pisanje po novem listu življenja. Pridite na reading z zavedanjem, da se bodo oglasile tiste duše, ki jih morate slišati in vam povedale tisto, kar potrebujete v danem trenutku. Zdaj pa spustite kontrolo, zahteve in pričakovanja.

Medij Urška Puš na facebooku: Urška-Puš-Psychic-medium

Članek je objavljen tudi na portalu Moia.in.

Deli to objavo

Dodaj odgovor