MRTVI IN PONOVNA POVEZAVA

MRTVI IN PONOVNA POVEZAVA

Po smrti se učimo ponovno komunicirati. Naša duša je še vedno živa, a je brez lupine, brez telesa. Smo v drugačni energijski obliki. Mrtvi imajo še vedno svoj karakter, način govorjenja, razmišljanja, itd. Na takšen način boste ali pri mediju ali sami najlažje prepoznali kdo je z vami v danem trenutku.

Znaki, ki nam jih pošiljajo umrli so zelo različni. Razlikujejo se glede na njihov način »govorjenja«. Eni bolje izpilijo slog komunikacije, drugi slabše. Izberejo lahko katerikoli način, ki je njim blizu in je še vedno v njihovem rangu komunikacije. Umrli se namreč nahajajo na različnih energijskih nivojih.

Nekatere duše lahko tako premikajo in prestavljajo stvari (slike, knjige, spominke, orodje, … ), se igrajo z elektriko, spet druge nakažejo svojo prisotnost z rahlim vetričem, sapico, ki nam švigne mimo ušes, pri tretjih pa se recimo temperatura zraka spusti v trenutku.

Veliko ljudi videva ene in iste številke, npr. 111 na registraciji ali dobijo na račun nekaj evrov in 11 centov ali pogledate na uro vedno ob istem času 11:11 in se spomnite na določeno umrlo osebo. Vedite, da je tista oseba, na katero pomislite v točno določenem trenutku z vami, ob vas in vpliva na naše misli. Če ponazorim s primerom metuljčka. Ko vidite pred seboj leteti rumenega metuljčka pomislite na določeno pokojno osebo. V tem istem trenutku je le-ta poleg vas. To ne pomeni, da je dobesedno metuljček, ampak da vas metuljček asocira na specifičnega umrlega. Rumeni vas morda spominja na pokojno mamo, med tem, ko vas beli metuljček na pokojnega otroka. Morda na vrtu videvate enega in istega ptiča in se obenem spomnite kako vam je vaš pokojni oče vedno govoril, da se bo »spremenil« v ptiča in vas hodil gledat. Znak prisotnosti so tudi najdbe kovancev na različnih mestih ali pa najdba ptičjega peresa. Pomislite zakaj se vedno spomnite na umrlega ob točno določeni pesmi na radiju?

Prav tako je že vsak od nas kdaj sanjal koga od umrlih in se z njimi pogovarjal kot da bi bili še vedno živi. Vedite, da je bil ta pogovor pristen, da ste se res pogovarjali z njimi. Včasih se mrtvi hodijo po smrti poslavljat v sanjah, spet drugi vam svetujejo in vas usmerjajo. Vse je res, vse je resnično.

Znaki in znamenja od zgoraj so lahko najbolj različnih oblik, lahko jih srečate ob najbolj nenavadnem času, samo videti jih morate. Lahko pa se še vedno prepričujete, da so vse le naključja.

Zaupajte občutkom, intuiciji, zaupajte umrlim. Niso vas zapustili, so poleg vas, vas varujejo in usmerjajo v življenju.

 

Medij Urška Puš na facebooku: Medij Urška Puš

Članek je objavljen tudi na portalu Moia.in.

Deli to objavo

Dodaj odgovor