MOJE ČUDOVITO SREČANJE Z URŠKO IN DUŠAMI UMRLIH!

MOJE ČUDOVITO SREČANJE Z URŠKO IN DUŠAMI UMRLIH!

“Pred nekaj meseci sem izgubila mojo ljubo mami. Kmalu po tem sem slučajno zvedela za Urško. Polna upanja sem se naročila na reading in ga težko pričakala. A se je splačalo, moja pričakovanja so bila izpolnjena. Poleg moje drage mami, se je javil tudi moj pokojni brat in otrok, ki sem ga med nosečnostjo izgubila pred nekaj leti.

Od brata sem dobila  prepričljive znake, da je to njegova duša. Povedal je kako je umrl in jasno povedal tudi ime kraja kamor je rad zahajal in se je tudi pred smrtjo dosti zadrževal. Še celo omenil mi je katero glasbo sem poslušala, ko sem bila najstnica. Omenjal je luno v obliki črke C, z Urško nisva točno vedeli kaj naj bi to bilo. Doma sem pogledala na koledar dan njegove smrti, luna je bila tisti dan točno taka – kot črka C, torej krajec.V bistvu je bilo največ komunikacije z mojim bratom. Mami se je oglasila toliko, da sem vedela, da je ona. Saj je povedala nekaj prepričlivih podrobnosti. Od tega kaj sva jedli za najino zadnje kosilo, ko je bila še zdrava in v čem je bila doma najraje oblečena. Zadnja leta svojega zemeljskega življenja je imela tudi težave z vidom, to je Urška takoj opazila. Doma mi je ponoči sledilo še eno presenečenje. Urška mi je povedala, da bo moja mami komunicirala z menoj nekako prek ure, preko števila 13 oziroma 1. Ponoči sem se zbudila, moja prva misel je bila mami. Mislila sem, da gre že proti jutru. Pogledala sem na uro, bila je točno 01.00. Vedela sem, da je v tem trenutku z menoj.

Zelo sem bila presenečena nad tem, da je z menoj oziroma z mojo družino fantek- moj otrok, ki sem ga izgubila med nosečnostjo. Vem, da je z nami. Saj je Urški točno povedal stvari, ki se jih doma pogovarjamo, in jih ona sama nikakor ne more vedeti. Opozoril je celo na to, da je treba paziti na vodo, ki jo midve s hčerko včasih oziroma velikokrat pri tuširanju porabiva cel bojlar… Javil se je tudi moj dragi oče.
Urška mi je povedala še veliko stvari nad katerimi sem bila prijetno presenečena. Nekaj mi sicer vmes tudi ni bilo čisto jasno, a sem prepričana, da so bila to sporočila za prihodnost.

Zame je bilo srečanje z Urško, oziroma z mojimi dragimi, ki so zapustili zemeljsko življenje res čudovit in nepozaben dogodek. Še vedno jih pogrešam, seveda. Vendar je lažje, saj vem, da so z menoj in da se bomo nekoč nekje spet srečali. Izredno pa sem vesela, da ima moja hčerka svojega angelčka, ki pazi nanjo – svojega bratca, ki mu ni bilo dano, da bi z nami bival fizično. Urška, še enkrat hvala za tako lepo in čudovito izkušnjo. Obisk pri Urški bi priporočila vsakemu, ki se sooča z bolečino in izgubo svojih najdražjih.”

Z.

Deli to objavo

Dodaj odgovor