MOJA IZKUŠNJA PRI URŠKI

MOJA IZKUŠNJA PRI URŠKI

“Pri Urški sem bila na pogovoru z dušami umrlih in na progresiji. Verjamem, da smrt ni konec, o teh stvareh veliko berem, gledam po tv…ampak vseeno me je presenetilo. Ko vidiš po televiziji, je čisto drugače, ko pa to doživiš sam. Prišla je moja ljuba mama in tista ura je minila kot bi mignil. Urška je govorila kar je mama sporočala in še danes me mravljinci, ko se spomnim vsega. Samo ene tri zadeve mi še niso jasne, kaj je hotela sporočiti, mogoče mi bodo v prihodnje. Povedala mi je tudi o neki stvari, ki mi ni bila čisto jasna in sem jo povedala hčerki, ko sem prišla domov. In hčerka mi je povedala (in res nisem vedela prej), da je to povezano z njo in mi tudi pokazala tisto o čemer je mama govorila. Neverjetno!!! Pri Urški sem se imela tisto uro tako lepo, mislila sem, da bom jokala ko dež, ker še zelo žalujem za mamo, čeprav je minilo že 12 let ampak bilo je tako lepo, pozitivno, da sem odšla domov polna novega upanja in predvsem z zavestjo, da je moja ljuba mama dobro.
Pri progresiji pa sem izvedela kaj sem bila v prejsnjih življenjih in kako to vpliva na moje življenje. Zelo zanimivo, Urška mi je tudi svetovala kako naj se otresem določenih negativnih mišljenj, ki so zakoreninjena v meni. Marsikaj sem spoznala o sebi in delala bom na temu, da to izkoreninim, čeprav je težko, ko je toliko časa v meni. In čeprav že dolgo časa v sebi vem, da moram poskrbeti zase, pa tega ne naredim, mi je bilo tudi na progresiji sporočeno, da si moram odpustiti in se imeti rada.
Hvala Urška za te čudovite izkušnje, krasno je, da imamo v Sloveniji osebo s tem darom. Vsem, ki še premišljujete v sebi ali bi ali ne bi, toplo priporočam, da primete telefon v roke, jo pokličete in se naročite!”
Zelo hvaležna Mateja

Deli to objavo

Dodaj odgovor