KO TE POKOJNI POPOLNOMA PRESENETI.

KO TE POKOJNI POPOLNOMA PRESENETI.

Pozdravljena,

tole izkušnjo moram deliti z vami. Danes je 13. dan, ko sta bile na readingu moja sestra in mami. Jaz sem celoten reading poslušala preko posnetka in so mi bile nekatere stvari jasne, druge mi pa še bodo. Ampak sedaj šele opazim znake katerih prej nisem. Odkar so prišle z readinga sem najdla že 3 peresa a le eden je bil zelo nenavaden, neresnična situacija, ki me je totalno šokirala.

Danes zjutraj, kot ponavadi vstanem nekaj čez šest, da se zrihtam in grem v službo. Vstanem si vzamem iz omare obleke za v službo. Odložim obleke v kopalnici, stopim v kuhinjo, kjer odložim telefon na mizo in se odpravim proti dnevni sobi in dvignem žaluzije. Po temu se odpravim v kopalnico na wc, si nato spnem lase v čop in umijem roke. Nakar si umijem še obraz in, ko dvignem pogled nad ogledalom me je na laseh čakalo perje….perje katero me je čisto šokiralo. Nisem mogla verjeti, da je to res. Bilo je prav položeno, ne zataknjeno…položeno. Šla sem v kuhinjo po telefon in naredila posnetek.

Skos sem si v glavi ponavljala, da bi to sigurno opazila preden sem si spela lase v čop. Do prihoda v službo sem bila čisto raztresena. Nisem vedela ali naj bom hvaležna, da je ob meni ali se naj jokam, ker ga pogrešam. In sem se prepustila čustov.

Od readinga naprej si vsa peresa shranjujem.

Barbara

Deli to objavo

Dodaj odgovor