KAJ NAM PRINAŠA ZADNJI JANUARSKI TEDEN?

KAJ NAM PRINAŠA ZADNJI JANUARSKI TEDEN?

Pred nami super teden za finance. Danes bomo z Luno v Ovnu energijsko podprti pri čiščenju starega in začenjanju novega, podpisovanju pogodbe, skrbi za naše lase in telo in spolnosti. V ospredju bodo povečani instinkti, čustva, odločnost in hitrost. Tako bo do 17:37, ko Luna vstopi v znamenje Bika. Sijajne energije za denarne naložbe ali nakupe. Uživajmo v vsem lepem, dobrem in okusnem. Zna nam ponagajati apetit. Rdeča in oranžna barva ga spodbujata, medtem, ko ga modra in zelena zmanjšujeta. Če ste na dieti, bodo ti dnevi še posebej naporni. Pojdite vsaj na kakšen sprehod. Senzibilnost in romantika bosta preželi našo dušo, a previdno v ozadju se lahko vrtinčita ljubosumje in posesivnost.

tumblr_mz9y6zKldM1t1xnheo1_500Foto: splet.

V sredo ob 23:36 se Luna premakne v nemirna Dvojčka. V ospredju bodo tako zabava, družabnost, komunikacija in intelektualni izzivi. Najbolj pomembna stvar bodo pogovori in še enkrat pogovori. Samskim se obetajo avanture, vezanim pa svežina v odnosu. Odlični dnevi za začetek česa novega, intelektualnega. Reakcije bodo jasne in hitre. Izkoristite odprtost uma.
Iz prodornega in vetrovnega Dvojčka se Luna v soboto ob 08:09 seli v znamenje občutljivega in družinskega Raka. Dom in družina bosta v središču pozornosti. Pozitivni dnevi za vse finančne naložbe in varčevanje, tudi za nakupovanje. Na čustvenem področju bo bolj pestro. Nihanje iz ene skrajnosti v drugo. Na povšje bodo priplavali čustveni vzorci, ki jih ponavadi spretno spregledamo ali potlačimo. Čutiti bo neko napetost v zraku, nesproščenost, nekomunikativnost, a tudi mirnost.
Vse do 11.02. se Merkur giblje retrogradno v Vodnarju, zeto izkoristite lahkotnost, prodornejšo intuicijo in odprt um. Priporočljiva je aktivnost na intelektualnih in duhovnih področjih. Če imate v mislih spremembe, ki bodo zatresle vaše življenje potem izkoristite znamenja in si naredite načrt. Oven vam bo dal trmo in odločnost, Bik prizemljitev, Dvojček svobodo in Rak notranjo kontemplacijo. Začnite teden s polno paro in ga končajte z meditacijo in umiritvijo.

Vsak teden lahko energijsko napoved prebirate tudi na moji FB strani Urška Puš psychic medium.

Deli to objavo

Dodaj odgovor