KAJ NAM PRINAŠA TA TEDEN? ENERGIJSKA NAPOVED.

KAJ NAM PRINAŠA TA TEDEN? ENERGIJSKA NAPOVED.

Teden bo izredno razgiban, tako emocionalno, duhovno kot intelektualno. Današnji dan bo izredno delaven in prinaša zaključke, tako na poslovnem kot osebnem področju. Bodite pozorni na stara in potlačena čustva, ki znajo priplavati na površje. Z LUNO V KOZOROGU znamo delovati malce bolj utrujeno, obremenjeno in razumsko kot ponavadi. Odnosi bodo bolj kot ne hladni. Je pa današnji ponedeljek odličen za organizacijo, načrte in poslovne zadeve.

 

zodiac-clock

Foto: splet.

Jutri pa se pripravite na divjo vožnjo. Najprej se v VODNARJA premakne SONCE, ki nakazuje čas timskega dela in druženja. Minuto pred drugo uro popoldne se v položaj Vodnarja prestavi še LUNA, kar nakazuje nove začetke. Hrepeneli boste po razbijanju rutine in spremembah. Vse skupaj bo podkrepil še MLAJ. Povečani bodo naši instinkti, čutenja in apetit. Nakit žlahtnih kovin, med drugim atlantidski prstan in vse kamne je potrebno očistiti negativnih in nižjih energij. To lahko storite že danes zvečer ali pa prav na prazno Luno. Gre za izredno ugodno obdobje za nove začetke, nove projekte in stvari, vendar, če mislite podpisati poslovno pogodbo, to storite do četrtka do 13:48, ko se LUNA premakne v RIBI. To obdobje je bolj kot ne umirjeno, prelagamo obveznosti na jutri in nikakor ni dobro za začetek novih projektov in podpisov pogodb. Pozicijo Lune izkoristite raje za spoznavanje sebe in svojih čustev, saj boste nagnjeni k sanjarjenju, idealiziranju in romantiki. V soboto bo konec sanjarjenja, saj pridejo v ospredje močna energija in volja, odločnost, povečani instinkti, izjemna učinkovitost in delavnost. Energije bo ogromno za nove cilje, zato se znebite stare šare. Z LUNO v OVNU znate zaključiti marsikatero zgodbo. Previdno s trmo.
SPREMEMBE bodo ta teden zelo pogosto v ospredju. So tudi edina konstanta v našem življenju. Da bi imeli še več energije si oblecite žive in ognjene barve. Za umiritev in boljšo koncentracijo posezite po mirnih modrih in zelenih odtenkih. Diplomacija bo vsekakor dobrodošla te dni, sodelovanje ima lahko namreč tudi pozitivne lastnosti. Ne bezljajte po svetu kot kokoš brez glave, poskrbite za prizemljitev. Za to bodo poskrbeli zemeljski odtenki oblačil ali nakita. Želim vam uspešno manevriranje ta teden.

 

 

 

 

Deli to objavo

Dodaj odgovor