Kaj lahko pričakujem od pogovora z umrlimi?

Kaj lahko pričakujem od pogovora z umrlimi?

Pogovor z umrlimi je namenjen ljudem, ki še vedno niso preboleli izgube drage osebe, ki še vedno žalujejo in ali imajo občutek krivde ali nedorečenih, nedokončanih zadev. Za optimalni reading svetujem naj ljudje pričakujejo čim manj in naj od mrtvih ničesar ne zahtevajo, saj dušni svet ne funkcionira na ta način. Najboljši recept za dobro seanso je, da se človek sprosti in prepusti dogajanju in dušam, da naredijo svoje.

Pred readingom prostor vedno očistim z žajbljem, da vsem prisotnim omogočim energijsko čisto okolje. Prosim naj me vodniki očistijo vseh mojih misli, želja, mnenjin ega ter mi zaščitijo auro. Ob tem odprem kanale za izven telesne zaznave in s tem postanem sama »kanal« za sporočila umrlih. Sporočila prejemam v obliki diapozitivov, ki so opremljeni s čustvi in najrazličnejšo energijo. Ljudem predam to kar vidim, slišim, čutim in vonjam v obliki lastne interpretacije. Tekom let mediji razvijemo simbole za določena sporočila. Vsak medij ima svoj način dela, na različne načine prejemamo informacije in jih zato tudi tolmačimo drugače. Vse kar pokojni sporočajo ima svoj pomen, odvisi od medija, da to »prav« interpretira. Sama sporočila vidim in zaznavam v obliki, ki je meni poznana ali sem to že izkusila, doživela ali zgolj videla. Spomin opremijo s čustvi in njihovo osebnostjo. Preko medija namreč ne prehajajosamo spomini, ampak osebnost in karakterne lastnosti umrlega, včasih način govora ali celo telesne kretnje.

000-karma1

Foto: splet.

Na reading lahko pride več duš, sorodnikov ali prijateljev. Duš ne kličem, prosim le, da pridejotisti umrli, ki imajo za stranko in njene svojce zdravilna sporočila. Nekateri imajo večja sporočila, spet drugi manjša, tretji pa samo nakažejo svojo prezenco s pozdravom. Ne redko se zgodi, da se stranka znajde v nelagodni situaciji, ko jih duša umrlega preda sporočilo za nekoga iz družine, ki ne »verjame« v te stvari in me pogosto potem sprašujejo kaj storiti. Čisto preprosto. Vi predate sporočilo naprej, kaj bo ta oseba s temi sporočili naredila, je pa popolnoma njihova stvar. Ne skrbite. Vedno se najde pravi trenutek, ko lahko brez slabe vesti predate sporočila. Velikokrat se duše pokojnih dotaknejo zasebnosti in svetujejo kako izboljšati odnose ali na kaj biti zdravstveno pozoren ali na katerih področjih vzpodbujati otroke. Vaša odločitev je ali boste te nasvete upoštevali ali ne, še vedno je planet svobodne volje.

Vsaka seansa je unikatna, saj je vsaka duša posebna in originalna, zato ni niti en reading enak drugemu. Na pogovoru z umrlimi dobite vedno tisto, kar v danem trenutku najbolj potrebujete. S tem pokojniki potrjujejo, da vedo o čem razmišljate, kaj vas muči in kakšen nasvet potrebujete. To so zgolj potrditve za vas. Morda vaših dragih svojcev in prijateljev ni več tukaj, a njihove duše vas spremljajo, vodijo in varujejo. Življenje je veliko več kot le fizično!

Članek si lahko preberete tudi na portalu Moia.in.

Deli to objavo

Dodaj odgovor