ENERGIJSKA NAPOVED OD 12.01. DO 18.01.2015!

ENERGIJSKA NAPOVED OD 12.01. DO 18.01.2015!

drevoFoto: splet.

Teden začenja Luna v znamenju čutne in harmonične tehtnice. V ospredju bodo tako ljubezen, lepota, složnost in harmonija. Ne pozabite na lastno mnenje. Postavite se zase, če bo to potrebno in ne vlecite drugih iz težav. Vsak nosi svojo odgovornost. Samski znate ujeti ljubezen na prvi pogled, a le videti jo boste morali. Vsekakor si do jutri zvečer privoščite masažo ali obiščite frizerja, morda pa vas zanese v šoping. Razvajajte se.
V sredo bomo z Luno v škorpijonu ponovno soočeni z našimi največjimi strahovi. Ena skrajnost lune v škorpijonu je tako škodovanje samemu sebi s pesimizmom, agresijo, jezo, obrekovanjem, preklinjanjem, divjanjem z avtomobilom, fizičnim obračunavanjem, skratka pretiravanjem v negativno smer. Pozitivni aspekti Lune v škorpijonu pa so rentgenski vid, prodorne misli, vztrajnost, zbranost in neutrudljivost. Z nekaj taktnosti vas čakajo lepi rezultati na poslovnem področju. Na partnerskem področju vas bo razganjalo od strasti in radovednosti. Izkoristite zanimanje za erotična raziskovanja. Če z nekom končujete odnos in to storite na dan z Luno v Škorpijonu, ga verjetno ne boste nikoli več videli! Škorpijon je tako močno znamenje, da uniči zato, da se lahko rodi nekaj novega.
Še dodaten elan vam bo v petek dopoldne prinesla Luna v Strelcu. Vse se bo zdelo mogoče in izvedljivo. Polni boste pozitivnih afirmacij in svobodnega razmišljanja. Želeli si boste širiti nova obzorja in duhovno rast, tako, da boste raziskovali, brali in se pogovarjali. Boste ustvarjalni, samostojni, svobodni in inovativni. Ne preskakujte sedanjosti, fokusirani boste namreč v prihodnost, zato le pazite, da vam ne zmanjka tal pod nogami. Zapravljanje vam bo ležalo te dni, saj ne bo občutka zmernosti. S posledicami se boste ukvarjali kasneje, morda znate biti malce naivni, a še vedno veliki srečkoti, tako, da kaj hujšega se vam ne bo zgodilo. Poleg spontanosti boste pošteni in iskreni. Povedali boste kaj mislite in čutite in to boste pričakovali tudi od drugih. Dolgčas vam ne bo.
Ta teden se posvetite sami sebi in duhovni rasti. Premislite in dobro pretehtajte česa si želite in česa ne. Napišite prošnjo za službo in tvegajte. Morda si celo rezervirate dopust, a previdno na poslovnem področju, ne podpisujte ničesar. Strah ta teden pustite doma na nočni omarici! Pogumno v nov teden!

Deli to objavo

Dodaj odgovor