ENERGIJE ZA PRVI DELOVNI TEDEN V NOVEM LETU!

ENERGIJE ZA PRVI DELOVNI TEDEN V NOVEM LETU!

Prvi delovni ponedeljek v letu 2015 začenja Merkur v Vodnarju. Tokrat bo Merkur izrazil svoje pozitivne lastnosti. Razmišljanje in um bosta ostra in v pogonu. Intuicija bo izrazitejša in prodornejša. Vse bo bolj lahkotno, čutenja, gibanje in komunikacija. Na pot nam prihajajo novi ljudje. Obdobje je primerno za sodelovanje na intelektualnih in duhovnih področjih.

43a2c47cdc3cc40cf243c3d24d4da3f2Foto: splet.

Ob 5:53 je na nebu zasijala polna Luna. Na plano bodo danes privrela čustva. Stvari se bodo zaključevale. Previdno s hitrostjo odločitev. Raje dvakrat premislite, da ne boste naredili ali rekli česa, kar bi minuto kasneje obžalovali. Že jutrišnji dan lahko izkoristite za materialne zadeve in posel, a ne nakupujte večjih stvari. Jutri ob 12:03 se namreč Luna prestavi v ognjevitega, trmastega in egocentričnega Leva. Počutje bo živahno, razposajeno in ustvarjalno. Hrepeneli boste po pozornosti, želeli boste biti opaženi, slišani in videni, celo občudovani. Izogibajte se sladkorju, zmanjšajte vnos živalskih beljakovin in jih nadomestite s sadjem in zelenjavo, omejite mlečne izdelke in ne pretiravajte s kavo. Privoščite si kratko, a dinamično telovadbo. Obisk savne je tudi odlična izbira. Poskrbite še za svojo dušo z obiskom kina, gledališča, koncerta ali se posvetite ustvarjanju doma.
Iz ognjevitega Leva se bo v četrtek ob 23:58 Luna prestavila v hladno, racionalno in kritično Devico. To so dnevi hladne streznitve in trdega pristanka. V ospredju bodo resnost, red, čistoča in natančnost. Nič kaj ne boste prijazni, nežni in sočutni, boste pa imeli dovolj energije, da se boste lotili opravil, ki jih sicer ne marate. Pri najmanjših opravilih boste sila pedantni in natančni. Vse bo moralo biti opravljeno do minute natančno in tako kot se šika. Med čiščenje spadata tudi čistoča telesa ter skrb za zdravje in osebno higieno. Idealno obdobje za izvedbo posta, a previdno, deviška natančnost je lahko sila zoprna in vam naredi več škode kot koristi. Devica namreč vlada prebavilom, zato v teh dneh pazite na prehrano in jejte zdrave, lahke obroke. Lahko se odpoveste mesu, predvsem pa bodite zmerni s pikantno hrano, ki vas lahko stane počutja.
Prve dni tega tedna bodite previdni z živahnostjo in dinamičnostjo, da ne pregorite. Vse bo usmerjeno v pretiravanje, v veličino in razkazovanje, tako da si le vzemite čas za počitek in meditacijo. Drugi del tedna bo posvečen konstruktivnim debatam in analiziranju. Družili se boste manj in se nasploh držali dela in obveznosti. Vzemite si čas tudi za vaše najbližje in jim povejte in pokažite, da jih imate radi. Želim vam lep teden!

Deli to objavo

Dodaj odgovor