BILA STA DVA, PREŽIVEL JE LE EDEN

BILA STA DVA, PREŽIVEL JE LE EDEN

Ljuba Urška,

še pred kratkim bi me moj temperament priganjal, naj svoje vtise zapišem takoj. Toda tokrat ni bilo tako. Kot bi mi nekaj govorilo, naj uživam v čudovitem darilu, ki sem ga dobila od tebe. V bistvu niti ne znam izraziti čustev, ki me prevevajo. Kamen, ki se mi je odvalil od srca in duše je neizmeren. Nič nedorečenega me več ne tišči v prsih. Diham. In to s polnimi pljuči. ❤ Stik z očetom mi je samo še potrdil to, kar sem nekje v sebi že vedela. Da nisva imela nič nedorečenega in da me boli le njegov mnogo prezgodnji in nepričakovan odhod. In da ga še vedno pogrešam in ga vedno bom, toda zdaj s toplino v srcu.

Srečanje z mojim nikoli objetim sinom mi je za vedno spremenilo življenje. 29 let sem potrebovala, da sem te poiskala. Da razumem in sprejmem. Da je odšel le fizično. In da je vedno ob meni. Moj angel varuh. Da sem ti pisala na dan, ko se je rodil … in da sva se srečali na rojstni dan mojega očeta ne more biti naključje. Še vedno čutim tisto neizmerno lepo energijo, ko sva se videli in objeli; pa čeprav se nisva poznali. Pa vendar sva se … od nekod. In vedno se bova. Besede in simboli, ki jih je posredoval moj sine, so me neizmerno osrečile. Še tisto, česar takrat nisem razumela, zdaj razumem. Razen Sonje seveda . In svojega bodočega . Bom, ko bo čas.

To, da je sine ob meni in ve kako se počutim, je nekaj neprecenljivega. Da mi pomaga, pa je že čudež. Ko sem prišla domov, sem stisnila k sebi in poljubila drugega sina. Ni hotel vedeti, ampak mislim da je le vprašanje časa. Ker zdaj vem, kako sta povezana. ❤ Lovilca sanj sem nežno prijela v roke in poljubila. Ter se zahvalila sinovoma, da me čuvata.

Največji čudež zame pa je to, da nimam več nobenega občutka krivde. In da ko se spomnim nanj, ne vidim grobka z belo svečko in rožico, ampak odraslega mladega moškega, ki se mi smeji na vsa usta. Spet mi tečejo solze. Solze sreče. Ker vem, da me čakajo samo še lepe stvari. In da nikoli nisem sama. Ker zdaj vem, kako narediti korak naprej. In ker vem, da me toplota duše varuje in vodi. Pa četudi mi reče : Ne rini naprej, raje se vsedi za par minut in pokadi cigareto ?.

Neskončna hvala draga moja. Ker si vstopila v moje življenje in ga obrnila na pravo smer. Hvala tistemu, ki te je obdaril s to močjo. In hvala dušam, ki so pripravljene stopiti iz svojega sveta, da bi nam bilo lažje.

Rada te imam.

Barbara

Deli to objavo

Dodaj odgovor